Úvodní stránka Vakuovačky,baličky, drtiče, váhy, Vakuové baličky Balička vakuová komorová automatická Karmeb OPTIMA, svařovací lišta 35 cm

Univac (IT) Balička vakuová komorová automatická Karmeb OPTIMA, svařovací lišta 35 cm

Katalogové označení: LAZ-OPTIMA

Balička vakuová komorová automatická Karmeb OPTIMA, svařovací lišta 35 cm

Obrázek barevně neodpovídá

Balička vakuová komorová automatická Karmeb OPTIMA, svařovací lišta 35 cm

Profesionální řada vyvinutá pro vakuové balení tepelně zpracovaných nebo syrových surovin a potravin, nabízí nejvyšší kvalitu a hygienický standard v souladu s požadavky každé profesionální kuchyně na skladování surovin a potravin.

39 890 Kč bez DPH 48 267 Kč s DPH
Skladem
doprava zdarma

Potřebujete poradit?

Ozvěte se nám a vybereme společně ten nejvhodnější produkt.

+420 606 600 170 info@getsro.cz

Naše doporučení

Profesionální řada vyvinutá pro vakuové balení tepelně zpracovaných nebo syrových surovin a potravin, nabízí nejvyšší kvalitu a hygienický standard v souladu s požadavky každé profesionální kuchyně na skladování surovin a potravin.

Dodání:

Skladem

Model:

Balička vakuová komorová automatická Karmeb OPTIMA, svařovací lišta 35 cm

Značka:

Univac (IT)

Základní informace


- Modely s olejovou vakuovou pumpou v nerezovém robustním provedení
- Digitální ovládací panel s displejem
- Automatický pracovní cyklus s možností manuálního nastavení

- Lisovaná vana komory se zaoblenými rohy, průhledné horní víko
- Stolní provedení bez podstavce pro umístění na pracovní desce
- K obsluze není třeba žádných odborných znalosti a i nezaškolená obsluha po krátkém zaškolení zvládne obsluhu a dosáhne vynikajících výsledků
- Možno používat hladké i vroubkované dvouvrstvé sáčky pro balení tuhých i tekutých potravin
- Tento model nalezne široké uplatnění v cateringu, fast foodech, řeznictví a dalších malých až středních komerčních provozech

Komorové vakuové baličky lze používat třemi různými způsoby:

1) vakuování potravin v komoře (tekuté + tuhé)
2) externí odsávání mimo komoru do dvouvrstvých vroubkovaných sáčků pro rozměrově objemné produkty
3) pro vakuování potravin v GN se speciálním víkem pomocí speciální SADY za příplatek

Parametry

  • rozměry vnější (šxhxv): 420 x 530 x  400mm
  • rozměry komory (šxhxv): 360 x 400 x 190 mm
  • příkon: 0,450 kW
  • napětí:  230 V
  • výkon: 8 m3/h  
  • ovládání: digitální
  • provedení: nerez
  • šíře sváru na liště: 350 mm
  • pracovní cyklus: automatický
  • váha: 30 kg

Volitelné příslušenství

Další informace

 
Sídlo a kancelář

GASTRO-EIS-TECHNIK CZ s r.o.
Bělohorská 242/77
169 00, Praha - Břevnov

Zobrazit na mapě

Sklad

Nádražní 272
Hostivice, 253 01

Kontaktujte nás: +420 606 600 170 info@getsro.cz Všechny kontakty Sledujte nás na Instagramu
© 2022 GASTRO-EIS-TECHNIK CZ s r.o. Vytvořilo intencio s.r.o.