Úvodní stránka Chladící technika Šokery REDFOX šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1011
Katalogové označení: 00010008
Přísné hygienické požadavky v oboru gastronomie jsou podnětem pro využívání nových technologií. Jednou z nich je šokové zachlazování a zamrazování. Tato technologie umožňuje zracionalizovat varný proces v kuchyni, snížit ztráty, snížit energetické nároky a prodloužit dobu skladování potravin.
Ozvěte se nám a vybereme společně ten nejvhodnější produkt.
Přísné hygienické požadavky v oboru gastronomie jsou podnětem pro využívání nových technologií. Jednou z nich je šokové zachlazování a zamrazování. Tato technologie umožňuje zracionalizovat varný proces v kuchyni, snížit ztráty, snížit energetické nároky a prodloužit dobu skladování potravin.
Dodání:
Skladem
Model:
Značka:
REDFOX
- manuální šokové zchlazování - nastavení času, se sondou
-manuální šokového zmrazení - nastavní času, se sondou
- manuální rozmrazování - nastavení času, se sondou
- sonda je standard
- autorepair povrchová úprava
- pro použití šokového zachlazení či zamrazení hovoří i možnost maximálního využití konvektomatů bez ohledu na okamžitou potřebu počtu porcí.
- ukládání pokrmů pomocí šokerů umožňuje také překonávat nečekané požadavky na okamžité zvýšení výdeje jídel.
■ Šokevé zchlazení ■ Šokové zmrazení ■ Rozmrazování ■ Digitální ovládání ■ Automatický i manuální režim ■ Sonda pro teplotu jádra pokrmu
objem vnitřního prostoru: 0,055 m
GASTRO-EIS-TECHNIK CZ s r.o.
Bělohorská 242/77
169 00, Praha - Břevnov
Nádražní 272
Hostivice, 253 01