Úvodní stránka Tepelná technika Nízkoteplotní vakuové vaření; SOUS-VIDE SYSTEM SOUS- VIDE SYSTEM GN 1/1
Katalogové označení: 225448
Kulinářské systém, v němž potraviny jsou baleny v plastovém vakuovém sáčku s přesně řízenou teplotou. Ideální pro restaurace, jídelny atd. Mimořádně vhodné pro přípravu mimo špičku. Konzistentní, vysoce kvalitní výsledky. Vysoká přesnost termostatu přesné (0.1°C) nastavitelný od 45-90°C. Kompletně vyroben z nerezové oceli. Vakuově uzavřeno díky víku se silikonovým těsněním. Vybaveno s bočními úchyty a vypouštěcím kohout.
Ozvěte se nám a vybereme společně ten nejvhodnější produkt.
Kulinářské systém, v němž potraviny jsou baleny v plastovém vakuovém sáčku s přesně řízenou teplotou. Ideální pro restaurace, jídelny atd. Mimořádně vhodné pro přípravu mimo špičku. Konzistentní, vysoce kvalitní výsledky. Vysoká přesnost termostatu přesné (0.1°C) nastavitelný od 45-90°C. Kompletně vyroben z nerezové oceli. Vakuově uzavřeno díky víku se silikonovým těsněním. Vybaveno s bočními úchyty a vypouštěcím kohout.
Obvyklá cena:
19870 Kč
usedivite Kč / %:
0 Kč / 15%
Dodání:
Na dotaz
Model:
Značka:
Hendi
- kompletně vyroben z nerezové oceli
- zvláště vhodné pro přípravu potravin a mimo špičku
- trvale vysokou kvalitu výsledků vaření
- vidlice vyrobena kompletně z chromované oceli
-včetně 6 kusů přepážek z nerezové oceli a víka s větracím otvorem
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve ") je kuchařská metoda, při níž se potraviny
připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Takto vakuované
se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik
hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě
v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní při stejnoměrném
ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.
GASTRO-EIS-TECHNIK CZ s r.o.
Bělohorská 242/77
169 00, Praha - Břevnov
Nádražní 272
Hostivice, 253 01