Úvodní stránka Tepelná technika Nízkoteplotní vakuové vaření; SOUS-VIDE SYSTEM SOUS- VIDE SYSTEM GN 1/1

Hendi SOUS- VIDE SYSTEM GN 1/1

Katalogové označení: 225448

SOUS- VIDE SYSTEM GN 1/1

Kulinářské systém, v němž potraviny jsou baleny v plastovém vakuovém sáčku s přesně řízenou teplotou. Ideální pro restaurace, jídelny atd.  Mimořádně vhodné pro přípravu mimo špičku. Konzistentní, vysoce kvalitní výsledky. Vysoká přesnost termostatu přesné (0.1°C) nastavitelný od 45-90°C. Kompletně vyroben z nerezové oceli. Vakuově uzavřeno díky víku se silikonovým těsněním. Vybaveno s bočními úchyty a vypouštěcím kohout.

19 870 Kč 13 980 Kč bez DPH 16 916 Kč s DPH
doprava zdarma

Potřebujete poradit?

Ozvěte se nám a vybereme společně ten nejvhodnější produkt.

+420 606 600 170 info@getsro.cz

Naše doporučení

Kulinářské systém, v němž potraviny jsou baleny v plastovém vakuovém sáčku s přesně řízenou teplotou. Ideální pro restaurace, jídelny atd.  Mimořádně vhodné pro přípravu mimo špičku. Konzistentní, vysoce kvalitní výsledky. Vysoká přesnost termostatu přesné (0.1°C) nastavitelný od 45-90°C. Kompletně vyroben z nerezové oceli. Vakuově uzavřeno díky víku se silikonovým těsněním. Vybaveno s bočními úchyty a vypouštěcím kohout.

Obvyklá cena:

19870 Kč

usedivite Kč / %:

0 Kč / 15%

Dodání:

Na dotaz

Model:

SOUS- VIDE SYSTEM GN 1/1

Značka:

Hendi

Základní informace

- kompletně vyroben z nerezové oceli
- zvláště vhodné pro přípravu potravin a mimo špičku
- trvale vysokou kvalitu výsledků vaření
- vidlice vyrobena kompletně z chromované oceli
 -včetně 6 kusů přepážek z nerezové oceli a víka s větracím otvorem

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve ") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce)  po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní  při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.

Parametry

  • Rozměry ( šxhxv ): 330 x  600 x  300 mm
  • Příkon: 600 W
  • Napětí: 230 V
  • Kapacita: 20 litrů
  • Přesné nastavitelný termostatu: mezi 45 a 95 ° C (v krocích po 0,1 ° C)


Volitelné příslušenství

Další informace

 
Sídlo a kancelář

GASTRO-EIS-TECHNIK CZ s r.o.
Bělohorská 242/77
169 00, Praha - Břevnov

Zobrazit na mapě

Sklad

Nádražní 272
Hostivice, 253 01

Kontaktujte nás: +420 606 600 170 info@getsro.cz Všechny kontakty Sledujte nás na Instagramu
© 2022 GASTRO-EIS-TECHNIK CZ s r.o. Vytvořilo intencio s.r.o.