Dvoukomorová elektrická pizza pece řady BASIC MEDIUM. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa.
- zvýšená komora (140mm) - snadné nastavení teploty každého tělesa mechanickým termostaty (50-500°C) a analogový teploměr pro každou komoru.. - všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. - Nerezové provedení čela a dveří, kvalitní odizolování, prosklená dvířka, osvětlení komory - Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie - Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. - Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy.. - komfortní jednoduchá údržba a manipulace - hlavní vypínač (kontrolka) a jednoduché mechanické ovládání - šamotové dno komory a nerezové opláštění
- Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů
- Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům
Gastro-Eis-Technik CZ Bělohorská 77 Praha 6 - Břevnov Tel: 220 511 952
Nádražní 272 Hostivice Tel: 725 346 222