- kompletně vyroben z nerezové oceli - zvláště vhodné pro přípravu potravin a mimo špičku - trvale vysokou kvalitu výsledků vaření - vidlice vyrobena kompletně z chromované oceli -včetně 6 kusů přepážek z nerezové oceli a víka s větracím otvorem
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve ") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.
Gastro-Eis-Technik CZ Bělohorská 77 Praha 6 - Břevnov Tel: 220 511 952
Nádražní 272 Hostivice Tel: 725 346 222