Nízkoteplotní vakuové vaření; SOUS-VIDE SYSTEM

Tepelná technika Nízkoteplotní vakuové vaření; SOUS-VIDE SYSTEM

Řadit podle:
Zobrazit:
Výrobce:
  • Rozměry ( šxhxv ): 330 x  600 x  300 mm
  • Příkon: 600 W
  • Napětí: 230 V
  • Kapacita: 20 litrů
  • Přesné nastavitelný termostatu: mezi 45 a 95 ° C (v krocích po 0,1 ° C)



- kompletně vyroben z nerezové oceli
- zvláště vhodné pro přípravu potravin a mimo špičku
- trvale vysokou kvalitu výsledků vaření
- vidlice vyrobena kompletně z chromované oceli
 -včetně 6 kusů přepážek z nerezové oceli a víka s větracím otvorem

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve ") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce)  po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní  při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.

SOUS- VIDE SYSTEM GN 1/1
19 870 Kč
13 980 Kč
16 916 Kč s DPH
1
Výrobci
Kontakt

Sídlo a kancelář    

Sklad

Gastro-Eis-Technik CZ
Bělohorská 77
Praha 6 - Břevnov
Tel: 220 511 952

Nádražní 272
Hostivice
Tel: 725 346 222