profesionální elektrický nářezový stroj FAC F 250 E, šikmý stůl, řemenový náhon, eloxovaný hliník, zabudované brousící zařízení, síla řezu 0-1,6 cm, průměr nože 25 cm, maximální řez 220x190, 230V, váha 18 kg, rozměry 290x440x370
- Vhodné pro krájení kompaktních druhů uzenin, šunky, alámu a sýrů - Eloxovaná hliníková slitina pro snadné a rychlé čištění - Jemně nastavitelné nastavovací zařízení pro řezné tloušťky od 0 - 16 mm - Zahrnutá bruska zajišťuje rychlé a bezpečné broušení nože - deska namontovaná na kuličkových ložiscích pro vysokou kluznost - ventilovaný motor - splňuje směrnice CE pro profesionální použití v komerčních provozech.
váha: 16 kg
- Vyroben z potravinářské hliníkové slitiny a nerezu - Regulace tloušťky plátku
- Úhel nože 25°
- Kompaktní základna a konstrukce nářezového stroje umožňuje jednoduchou a rychlou obsluhu.
- Snadná udržba a čištění.
Vybaven řemínkovým pohonem. - A, Speciální řemínek s podélným ozubením. - B. Tento pohon zajišťuje vysoký a spolehlivý výkon. - C. Kombinace speciálního řemínku a hladké řemenice zabraňuje prokluzování řemínku při vyšším zatížení.
- D. Kvalita řemínku dodáváných firmou SIRMAN zaručuje dlouhou životnost bez nutnosti servisního zásahu.
- Ventilovaný motor.
Standardní vybavení: - Teflonový nůž s rovným ostřím– univerzální nůž vhodný především pro krájení sýrů a ryb.
- Zabudované brusné zařízení.
- Gumové nožičky.
Lze doobjednat:
- Nerezový nůž se zubatým ostřím – určen pro krájení chleba, sýra a mraženého masa (-2°C).
- Nerezový nůž s rovným ostřím – určen pro krájení zeleniny, salámů, vařené šunky, italského prosciutta, syrového masa, vařeného masa, mraženého masa a ryb.
váha: 25 kg
- Úhel nože 38°
- Mezera mezi nožem a motorem 41 mm.
- Zabudované brusné zařízení
- Ovládací plastový knoflík.
- Plastová tlačítka.
váha: 17 kg
váha: 27 kg
- Speciální rameno - vhodné pro krájení větších kusů masa, bůčku, špeku, prosciutta apod. nebo kusů nepravidelného tvaru.
- Jednoduchý a rychle demontovatelný pojezdový stůl.
- Elektrický brus na nože KS vybavený účinnými keramickými brusnými kotouči, které kvalitně naostří čepel nožů. - Brus využívá systému zónového broušení.
- Oddíl pro hrubé předostření každé strany pod optimálním úhlem a zónou pro finální ostření.
- Brus na nože CC 120 - Chef's Choice je určený především pro řeznictví, gastroprovozy a domácnosti.
- Během broušení je čepel nože vedena pomocí plastového pouzdra v předepsaném sklonu, brusné kotouče reagují pomocí pružin na rozdílnou tloušťku každého nože.
- Tak je zajišťěn optimální úhel ostří pro každý nůž.
- Brus na nože zvládne nabrousit rovné i vlnité ostří. Pro vlnité ostří je vhodný třetí stupeň s keramickými kotouči.
- Broušení probíhá pod úhlem 20°.
- Díky šetrnému broušení dochází k minimálnímu opotřebování čepele.
- Společnost GRAEF je renomovaný německý výrobce s dlouholetou tradicí na trhu.
Elektrický brus s diamantovými a keramickými kotouči brousí ve třech stupních:
1.Stupeň - Broušení ostří (Diamantový kotouč).
2.Stupeň - Vytahování ostří (Diamantový kotouč)
3.Stupeň - Leštění ostří (Keramický kotouč)
- nářezový stroj manuální pro lehký provoz a domácnost.. Zatížení max. 10 min. - celokovový design, plastový vozík s přítlačkou a nerezovou ložnou plochou. - odkládací plocha je nově vyrobena z nerozbytného skla (větší hygiena, odolnost a pěkný design) - zubatý nůž Ø170 mm s nepřilnavým povrchem na pečivo. - pohon nářezového stroje zajišťuje výkonný 170 W motor se šnekovým převodem (tichý převod s velkým kroutícím momentem) vhodný také pro krájení sýrů a pečiva. - tloušťku řezaného produktu lze nastavit od 0 - 20 mm. - bezpečnostní zámek nože s dětskou pojistkou
- Elektrický dvoustupňový ostřič s kotoučky s technickými diamanty. První stupeň se používá k ostření, druhý k obtahování a leštění. - Ostření prostřednictvím diamantů je jemné, rychlé a přesné. Při práci s ostřičem CC-105 nehrozí přehrátí a změkčení ani ztvrdnutí materiálu. Tato technologie vašim nožům zaručí skvělou ostrost a dlouhou životnost. Ostření probíhá pod úhlem 20°. Výkon motoru je 75 W.
- Graef: Řeznictví, gastronomie i domácnost
- Rodinná firma Graef vyrábí manuální i automatické nářezové stroje s označením „Made in Germany“. Kromě kráječů firma dodává také páková espresa, mlýnky na kávu, rychlovarné konvice, toastery a vaflovače.
- Společnost konstruuje kvalitní výrobky už více než 50 let. Dodává profesionální kráječe vyvinuté pro řeznictví a gastronomické provozy, poloautomatické i automatické kráčeje pro živnostníky a širokou škálu prvotřídních kráječů pro domácnost. Při výrobě svých produktů využívá nejkvalitnější materiál a klade ty nejvyšší nároky na využitelnost, bezpečnost a vzhled svých produktů.
- Nářezový stroj manuální pro profesionální použití na porcování a krájení produktů. - Vhodný pro menší prodejny.Široké spektrum využití. - Promyšlená konstrukce stroje z eloxovaného hliníku jakož i vozík s ložnou plochou a plastová přítlačka zabezpečí nejlepší výsledky krájení. - Optimální přístup a komfort při čistění. Vysoký hygienický standard.. - Nůž hladký ocelový Ø190 mm - vhodný pro krájení salámů a uzenin. - Pohon nářezového stroje zajišťuje výkonný 185 W motor se šnekovým převodem (tichý převod s velkým kroutícím momentem). Tloušťku řezaného produktu lze nastavit od 0 - 15 mm. - Součástí stroje je zařízení na broušení nože.
- Potřebujete nakrájet či naporcovat uzeniny, salámy nebo sýry? S manuálním nářezovým strojem BI 1920 DE od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 15 mm. O řez se postará hladký nůž o průměru 190 mm se speciální CERA3 nepřilnavou keramickou povrchovou úpravou, bezpečnostního krytu a opěrné desky s prolisy. - Vhodný pro menší prodejny.Široké spektrum využití. - Promyšlená konstrukce stroje z eloxovaného hliníku jakož i vozík s ložnou plochou a plastová přítlačka zabezpečí nejlepší výsledky krájení. - Optimální přístup a komfort při čistění. Vysoký hygienický standard.. - Nůž hladký teflonový Ø190 mm - vhodný pro krájení sýrů. - Pohon nářezového stroje zajišťuje výkonný 185 W motor se šnekovým převodem (tichý převod s velkým kroutícím momentem). Tloušťku řezaného produktu lze nastavit od 0 - 15 mm. - Součástí stroje je zařízení na broušení nože. - Pohon a provedení
- Přímý pohon nože zajišťuje kvalitní motor se šnekovým převodem (tichý převod s velkým točivým momentem) s napájením 230 V a příkonem 185 W. Odlehčený hliníkový vozík s polohovatelnou přítlačkou je uložen vodorovně. Bezpečnostní kryty a přítlačka zajistí bezpečné a snadné posouvání a dokrajování surovin. Nářezový stroj je vyroben z hliníkové slitiny s odolnou a hygienickou eloxovanou povrchovou úpravou.
- Jednoduchá konstrukce umožňuje dobrý přístup, snadnou údržbu a každodenní čištění. Zařízení je svojí konstrukcí určeno pro lehčí gastronomické provozy a domácnosti.
Gastro-Eis-Technik CZ Bělohorská 77 Praha 6 - Břevnov Tel: 220 511 952
Nádražní 272 Hostivice Tel: 725 346 222