- zajištěna maximální výkonnost - komfortní bezpečnostní posouvání - díky velikosti stačí méně prostoru - bezpečnostní kryt a pojistka - spouštěcí tlačítko on/off - lze krájet i zchlazené knedlíky - automatické vypínání stroje po dokrájení - k základní výbavě patří sada ocelových nožů Při objednávání nutno uvézt požadovanou rozteč kráječe! (10 mm, 12 mm, 13 mm, 15 mm)
- krásně čisté řezy beze stop - robustní provedení s bezpečnostním krytem a posouváním - kvalitní krájení i tmavých druhů chleba - ovládání s 2 rychlostmi posuvu (dle druhu chleba) - chráněný systém bez pumpy (výhoda u teplého pečiva) - čelní a postranní plnění - komfortní jednoduché čistění a údržba - dvoumodelové provedení s pevně danou silou řezu Možnost zvolit pevně danou rozteč jednotlivého typu (9 / 10 / 11 / 12 / 13 a 14 mm) Model SB - nadstandardní vícebodová ochrana a bezpečnostní krytí
- cirkulární krájení nožem - možnost nastavení tloušťky potenciometrem od 3-18 mm po 0,5 mm - fce pro dělení/půlení bochníku - provedení v celonerezové konstrukci (všetně pláště) - vkládací a odebírací klapka prochází skrz přístroj - jednoduché čištění a údržba (vysoký hygienický standard) - při cirkulárním řezu max. délka bochníku až 400 mm
- kompaktní krájení s kulatým nožem - volba tloušťky potenciometrem od 3-18 mm po 0,5 mm - fce pro dělení/půlení bochníku - provedení v celonerezové konstrukci s barevným lakovaným pláštěm - vkládací a odebírací klapka prochází skrz přístroj - jednoduché čištění a údržba (vysoký hygienický standard) - ideální přístupnost a vysoká bezpečnost Za příplatek model s volbou síly krájení 4-24 mm
Gastro-Eis-Technik CZ Bělohorská 77 Praha 6 - Břevnov Tel: 220 511 952
Nádražní 272 Hostivice Tel: 725 346 222