Konvektomaty

Tepelná technika Konvektomaty

CENU DOLADÍME PO INDIVIDUÁLNÍM JEDNÁNÍ. A PROTO NEVÁHEJTE SI ZAVOLAT O SLEVU. MÁME I MOŽNOSTI SPLÁTEK BEZ NAVÝŠENÍ DLE VAŠEHO PŘÁNÍ.
Konvektomaty pro profesionální použití v kuchyních restaurací a hotelů.
Prodáváme Elektrické konvektomaty a Plynové konvektomaty značek Retigo, Unox a další
Níže je výpis všech námi prodávaných konvektomatů:
Řadit podle:
Zobrazit:
Výrobce:

1. cenu pro Vás vytvoříme určitě nejlepší, jen stačí zavolat
2.
zdarma Vám vypočítáme splátkový kalendář bez navýšení ceny

 BONUS:

3. Zaškolení šéfkuchařem z firmy Retigo přímo u Vás

4. doprava zdarma


  • vyvíjení páry: nástřik
  • energie: elektřina
  • kapacita: 6+1 GN 1/1
  • kapacita (volitelné): 6+1 400/600
  • napájení: 400 V
  • příkon: 10,9 kW
  • výdej: 51 - 150 jídel
  • rozměry (š/v/h): 933 x 786 x 821 mm
  • teplota: 30 - 300 °C
  • rozteč: 65 mm
  • jištění: 16A
  • váha: 116 kg


- Horký vzduch 30 – 300 °C

- Kombinovaný režim 30 – 300 °C

- Vaření v páře 30 – 130 °C

- Bio vaření 30 – 98 °C

- Vaření/pečení přes noc – šetří čas i peníze

- Pokročilý systém vývinu páry – skvělé výsledky vaření v páře díky dvoustupňovému předehřevu vody v integrovaném tepelném výměníku

- Zásuvy napříč – bezpečnější a pohodlnější práce s gastronádobami. Lepší vizuální kontrola vložených gastronádob se surovinami.

- Regenerace/banketing – podávejte více pokrmů v kratším čase

- Nízkoteplotní vaření – nižší váhové ztráty, lepší chuť

- Automatický předehřev/zchlazení varné komory s možností zadat požadovanou teplotu

- Sous-vide, Sušení, Sterilizace, Konfitovaní, Uzení – speciální programy pro moderní gastronomii

VISION CONTROLS

- Dotykový panel – panel funguje perfektně za všech podmínek a má rychlou odezvu, žádné mechanické prvky, tlačítka či kolečka

- Nekonečný čas vaření - uspoří čas při vaření v provozní špičce

- Automatický start – možnost naplánovat odložený start

OSTATNÍ VYBAVENÍ

- Active Cleaning – systém automatického mytí s minimální spotřebou vody

- Trojité dveřní sklo – minimální únik tepla, nízká spotřeba energie, již žádné popálení o vnější sklo

- 7 rychlostí ventilátoru – kontrola rychlosti distribuce a cirkulace vzduchu

VYBAVENÍ

- Fan Stop – okamžité zastavení ventilátoru brání úniku tepla a páry při otevření dveří a zabraňuje opaření obsluhy

- Obousměrný ventilátor – minimální rozdíly v barvě upečených jídel

- Robustní klika – pro pohodlné otvírání stroje, antibakteriální materiál

- AISI 304 nerezová ocel – kvalitní nerezové materiály se speciální povrchovou úpravou pro delší životnost

- Hygienický varný prostor se zaoblenými vnitřními rohy – snadná údržba

- Odkapová dveřní vanička - zachytává kondenzát z dveří

- Dva přívody vody – pro změkčenou a nezměkčenou vodu

- WSS (Water Saving System) - speciální systém odpadu & vestavěný tepelný výměník zajistí velmi nízkou spotřebu vody

- Vyjímatelné držáky gastronádob s roztečí 65 mm

KONEKTIVITA:

- USB rozhraní – snadné přehrávání dat z a do konvektomatu

- VisionCombi software – správa programů a piktogramů ve vašem PC, prohlížení dat HACCP

PROVOZNÍ ZÁZNAMY

- HACCP záznamy – snadná a okamžitá analýza kritických bodů vaření

- Kompletní záznamy provozních událostí

SERVIS:

- BCS (Boiler Control System) – automatická kontrola bojleru,automatický přechod do injekčního režimu v případě neočekávaného výpadku bojleru

- Servisní a diagnostický systém – automatické vyhodnocení chyb

VOLITELNÉ VYBAVENÍ

  • Bezpečnostní otevírání dveří : 1.000,- bez DPH
  • Klapka pro odtah vlhkosti : 8.000,- bez DPH

  • Jednobodová teplotní sonda  : 7.250,- bez DPH 
  • Klapka pro odtah přebytečné páry: 8.000,- bez DPH

  • Levé dveře: 12.000,- bez DPH

  • 99 Programů s 9 kroky: 8.250,- bez DPH

  • Ruční sprcha pevná: 7.250,- bez DPH

  • Ruční sprcha samonavíjecí: 9.750,- bez DPH

  • ST 1116 podstavec s kapacitou 16 x GN 1/1
    ST 1116 FP skládací podstavec s kapacitou 8 x GN 1/1
    ST 1116 CS podstavec ST1116 na kolečkách
    ST 1116 H podstavec s kapacitou 16 x GN1/1, výška 900 mm
    PODSTAVEC s místem pro Holdomat
    PODSTAVEC s místem pro BC411P nebo BC511P, C
    VISION VENT kondenzační digestoř atd.

VISION PERFECT COOKING

- S konvektomaty Retigo Vision máte jistotu, že výsledek vaření bude vždy skvělý. Připravená jídla mají perfektní barvu, jsou šťavnatá, křupavá a zdravě připravená s minimem přidaného tuku.

VISION DESIGN

- Konvektomat Retigo Vision Vám nabízí skvělou kombinaci funkčnosti, výborné ergonomie a atraktivního vzhledu. To vše s důrazem na bezpečnost a hygienu.

VISION CONTROLS

- Nejjednodušší ovládání na trhu Vám šetří čas a umožní rychle a jednoduše nastavit, co potřebujete. Panel reaguje perfektně, i když máte mastné ruce nebo pracujete v rukavicích.

SMART INVESTMENT

- S konvektomatem Retigo Vision šetříte peníze každý den. Prokazatelně nejnižší spotřeba energie, vody a nízké náklady na automatické mytí Vám zaručí rychlou návratnost investice.

RETIGO konvektomat O 611 i
131 500 Kč
128 250 Kč
155 183 Kč s DPH

1. cenu pro Vás vytvoříme určitě nejlepší, jen stačí zavolat
2. lze i na splátky

 BONUS:

3. Zaškolení šéfkuchařem z firmy Retigo přímo u Vás

4. doprava zdarma


  • vyvíjení páry: nástřik
  • energie: elektřina
  • kapacita: 6x GN 2/3 zásuv
  • napájení: 230 V / 400V
  • celkový příkon: 3,4 kW / 5 kW
  • tepelný výkon: 3,2 kW /4,8 kW
  • výdej: 30-50 jídel
  • rozměry (š/v/h): 683 x 602 x 586mm
  • teplota: 30 - 300 °C
  • rozteč zásuvů: 65 mm
  • jištění: 16A
  • váha: 62 kg



VAŘENÍ:

  • Horký vzduch 30 - 300 °C
  • Kombinovaný režim 30 - 300 ° C
  • Vaření v páře 30 – 130 °C
  • Bio vaření 30 – 98 °C
  • Vaření/pečení přes noc – šetří čas i peníze
  • Časování zásuvů – možnost nastavit různý čas pro každý zásuv
  • AHC (Active Humidity Control) – automatická regulace vlhkosti pro vynikající výsledky vařenÍ
  • Regenerace/banketing – podávejte více pokrmů v kratším čase
  • Pokročilý systém vývinu páry – skvělé výsledky vaření v páře díky dvoustupňovému předehřevu vody v integrovaném tepelném výměníku

  • Delta T vaření – preciznost při přípravě velkých kusů potravin
  • Nízkoteplotní vaření – nižší váhové ztráty, lepší chuť
  • Cook & Hold – po skončení vaření automaticky přejde do fáze udržování
  • Golden Touch – perfektní barva a křupavost stiskem jednoho tlačítka
  • Sous-vide, Sušení, Sterilizace, Konfitovaní, Uzení – speciální programy pro moderní gastronomii
  • Automatický předehřev/zchlazení varné komory s možností zadat požadovanou teplotu
  • Zásuvy napříč – bezpečnější a pohodlnější práce s gastronádobami. Lepší vizuální kontrola vložených gastronádob se surovinami.

OSTATNÍ VYBAVENÍ:

  • Active Cleaning – systém automatického mytí s minimální spotřebou vody
  • Dvojité dveřní sklo – minimální únik tepla, nízká spotřeba energie, již žádné popálení o vnější sklo  
  • Obousměrný ventilátor – minimální rozdíly v barvě upečených jídel 
  • Klapka – rychlé odvlhčení varné komory pro lepší křupavost a krásnou barvu, patentovaný odvlhčovací systém
  • Robustní klika – pro pohodlné otvírání stroje, antibakteriální materiál 
  • AISI 304 nerezová ocel – kvalitní nerezové materiály se speciální povrchovou úpravou pro delší životnost
  • Hygienický varný prostor se zaoblenými vnitřními rohy – snadná údržba
  • Integrovaná ruční sprcha - pro snadné čištění, nespotřebovává změkčenou vodu
  • Odkapová dveřní vanička - zachytává kondenzát z dveří
  • Dva přívody vody – pro změkčenou a nezměkčenou vodu
  • WSS (Water Saving System) - speciální systém odpadu & vestavěný tepelný výměník zajistí velmi nízkou spotřebu vody
  • Vyjímatelné držáky gastronádob s roztečí 65 mm

VISION TOUCH CONTROLS OVLÁDÁNÍ :

  • 8“ displej – perfektní přehled, jednoduché a intuitivní ovládání 
  • MyVision – maximální přizpůsobení menu, vše potřebné na hlavní obrazovce
  • Dotykový panel – panel funguje perfektně za všech podmínek a má rychlou odezvu, žádné mechanické prvky, tlačítka či kolečka
  • Easy Cooking – konvektomat doporučí vhodnou technologii dle požadovaného výsledku
  • 6-bodová teplotní sonda – šest měřících bodů pro perfektní kontrolu teploty v jádře pokrmu
  • 1000 programů s 20 kroky
  • Piktogramy – možnost přiřazení vlastních piktogramů ke každému programu
  • Funkce Learn – uložení programu se všemi změnami, které byly provedeny v průběhu vaření
  • Posledních 10 – automatické zobrazení posledních 10 varných procesů
  • Multitasking – unikátní možnost pracovat s displejem v průběhu vaření
  • Automatický start – možnost naplánovat odložený start
  • EcoLogic – údaje o spotřebě elektrické energie pro každý varný proces přímo na displeji
  • Nekonečný čas vaření - uspoří čas při vaření v provozní špičce

DATA

  • USB rozhraní – snadné přehrávání dat z a do konvektomatu
  • Ethernet/LAN – možnost připojení do sítě, komunikace přes internetový prohlížeč 
  • VisionCombi software – správa programů a piktogramů ve vašem PC, prohlížení dat HACCP

PROVOZNÍ ZÁZNAMY:

  • HACCP záznamy – snadná a okamžitá analýza kritických bodů vaření
  • Kompletní záznamy provozních událostí 

SERVIS:

  • Servisní a diagnostický systém – automatické vyhodnocení chyb

VOLITELNÉ VYBAVENÍ

  • Bezpečnostní otevírání dveří ve dvou krocích : 1.000,- bez DPH
  • Opačné otevírání dveří : 12.000,- bez DPH

RETIGO Blue Vision je nejvyšší modelová řada konvektomatů RETIGO Vision. Jednotlivé konvektomaty jsou navržené tak, aby nabídly vše potřebné náročným uživatelům. Ovládání probíhá přes 8" dotykový displej, který nabízí rychlý přístup ke všem klíčovým i speciálním funkcím. Všechny modely jsou v základní sestavě vybavené funkcemi automatického mytí a Easy Cooking, klapkou pro odvod páry a šestibodovou teplotní sondou.

Konvektomaty Retigo Vision 623 jsou ideální pro provozy s kapacitou do 50 porcí denně. Rozměr gastronádob je GN 2/3 (354x325 mm). Tyto konvektomaty lze instalovat na standardní podstavec nebo na nástěnnou konzolu či přímo na stůl. Systém vývinu páry je nástřikový. Tepelným zdrojem je elektřina.

RETIGO konvektomat B 623 i
142 000 Kč
171 820 Kč s DPH
  • Kapacita: 6 x 1/1 GN
  • Počet jídel: 30-80 /den
  • Typ: Elektrický
  • Příkon: 11 kW
  • Napětí: 400 V
  • Redukce teploty: 30-300
  • Jištění: 3 x 16 A
  • Vsuny: 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN
  • Rozměry (š/h/v): 847 x 771 x 782 mm
  • Přítok/Odtok: R 3/4“ / DN 50
  • Tlak: 150-600 kPa / 0,15-0,6 Mpa
  • Hmotnost: 112,5 kg


- přívod: R3/4"
- odpad vody: DN50
- tlak vody: 150-600kPa nebo 0,15-0,6 Mps
- síťová přípojka: 3 NAC 400v
- průřez kabelu: 5x2,5 mm2

Dříve potřeboval kuchař k přípravě dobrého pokrmu kromě spousty úsilí také mnoho speciálních přístrojů a načiní, jako jsou gril, pec, sporák nebo pánve. Nyní mu stačí tyto 4 inteligentní funkce, které obohatí každou kuchyni.

iCooking Control

Stačí zadat požadovaný výsledek a vložit pokrm.

Systém iCookingControl připraví jídlo přesně tak,

jak si přejete. Systém se s Vámi dorozumívá a ukazuje Vám,

jak pravě vaří, jaké úpravy provedl a jaká nastavení používá.

HiDensityControl

Patentovaná výkonná technologie pro zajištění

jedinečné kvality pokrmů, rovnoměrné přípravy a

varného výkonu. 100% nasyceni páry, dynamické proudění

vzduchu rychlostí až 120 km/h a maximální odvlhčování

varné komory rychlostí až 100 litrů za sekundu.

iLevelControl

Souběžnou přípravou různých pokrmů ušetříte čas.

Funkce iLevelControl Vám poradí, která jídla lze vařit

společně. Budete tedy nejen pracovat rychleji, ale také ušetříte

peníze, energii i místo v kuchyni.

Efficient CareControl

Jedinečné automatické čištění, které dokáže rozpoznat

nečistoty a vápenité usazeniny a odstranit je stisknutím

jediného tlačítka. Lesk a hygienická čistota bez nepříznivého dopadu

na životní prostředí a Vaši peněženku. Minimální spotřeba energie a vody. Rentabilní investice

Funkce

Systém iCookingControl se 7 provozními režimy: maso, drůbež, ryby, přílohy,
pokrmy z vajec, pečivo a Finishing®. Stačí zadat požadovaný výsledek a
systém automaticky zvolí ideální způsob přípravy.

˃ Předvolby podle jednotlivých zemí
˃ Dialog Cockpit – grafické zobrazení aktuálního klimatu ve varné komoře,
předvídaného dalšího průběhu přípravy pokrmů, dosavadního průběhu a
předpovědi dalších činností a možností po dokončení pokrmu
˃ iCC-Messenger – informace o aktuálních automaticky provedených úpravách
nastavení varného postupu
˃ iCC-Monitor – přehledné zobrazení aktuálních automaticky provedených úprav
nastavení varného postupu
˃ Režim záznamu – stanovení ideálního postupu podle teploty pokrmu při kalibraci
produktů pro pozdější opětovnou přípravu bez snímače teploty pokrmu a s automatickým
přizpůsobením podle množství připravovaného pokrmu.
˃ Automatické chlazení pro inteligentní úpravu klimatu varné komory
˃ System iLC-Messenger Vás informuje o aktuálních automaticky provedených
úpravách varného postupu.
˃ Inteligentní řízení předehřevu a regulace podle várky – příprava podle vloženého
pokrmu, okamžité vkládání bez čekacích dob, skvělé výsledky
˃ Režim konvektomatu s provozními režimy: para 30–130 °C, horký vzduch 30–300 °C,
kombinace páry a horkého vzduchu 30–300 °C, Finishing®
˃ ClimaPlus Control® – měření, nastavení a regulace vlhkosti s přesnosti na procenta
˃ ClimaPlus® – měření vlhkosti s přesnosti na procenta, 5-stupňové nastavení a regulace
˃ Vysoce účinné odvlhčování varné komory s podtlakovou technologií
˃ Automatické procesy Finishing® pro banket, bufet, a la carte atd.
˃ Vaření s nízkými teplotami a vařeni přes noc
˃ Vaření s teplotním rozdílem k šetrné přípravě velkých kusů masa
˃ CareControl – system automatickeho čištění a péče o varnou komoru a generátor páry
˃ Vestavěná ruční sprcha s navíjecím mechanismem, vestavěný uzávěr vody a bezstupňové dávkování proudu
˃ Dvířka s dvojitým odvětrávaným sklem, výklopná vnitřní tabulka (pro snadné čištění) se speciálním povrstvením reflektujicím teplotu
˃ 6-bodový snímač teploty připravovaného pokrmu ˃ Individuální stanovení minimální a maximální teploty připravovaného pokrmu
˃ Možnost uložení 1200 vlastních programů o 12 krocích ˃ 5 programovatelných rychlostí prouděni vzduchu ˃ 5 programovatelných stupňů kynuti
˃ Funkce Cool Down – rychlé a bezpečné ochlazení varné komory
˃ Možnost zvlhčování ve 3 nastavitelných stupních (30–260 °C) v režimu horkého vzduchu nebo v kombinovaném režimu
˃ Rozhraní USB pro export dat HACCP, servisních dat a varných programů na paměťovou jednotku USB

Konvektomat Rational SCC 61E 5Senses (400V)
0 Kč
0 Kč s DPH
  • Kapacita: 6 x 1/1 GN
  • Počet jídel: 30-80 /den
  • Typ: Plynový
  • Příkon: 0,3 kW
  • Jištění: 1 x 16 A
  • Vsuny: 2/1, 1/1, 2/3, 1/3, 2/8 GN
  • Rozměry (š/h/v): 847 x 771 x 782 mm
  • Přítok/Odtok: R 3/4“ / DN 50
  • Tlak: 150-600 kPa / 0,15-0,6 Mpa


- tři až sedm provozních režimů
- procentuální přesnost při měření,nastavování a regulaci
- patentovaná technologie pro rovnoměrné rozdělení energie
- integrovaná ruční sprcha s automatickým navíjením
- šestibodová teplotní sonda
- 350 programů až s dvanácti kroky
- nastavitelné napařování (tři kroky)
- programovatelných pět rychlostí vzduchu
- USB vstup

Konvektomat SSC WE 61 G Rational
298 480 Kč
244 754 Kč
296 152 Kč s DPH
  • Kapacita: 6 x 1/1 GN
  • Počet jídel: 30-80 /den
  • Příkon: 11 kW
  • Napětí: 400 V
  • Vsuny: 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN
  • Rozměry (š/h/v): 847 x 771 x 782 mm
  • Váha: 105.5 kg
  • Přítok/Odtok: R 3/4“ / DN 50
  • Tlak: 150-600 kPa / 0,15-0,6 Mpa



- režim „Pára“ od 30 °C do 130 °C
- vysoce výkonný generátor páry (nová regulace)
- vždy hygienická čerstvá pára
- režim „Horký vzduch“ od 30 °C do 300 °C
- ze všech stran kolem připravovaných potravin
- pokrm uvnitř nádherně šťavnatý (bílkoviny rychle tuhnou)
- "finishing"- důsledné oddělení výroby a výdeje
- pět rychlostí vzduchu

Dynamické proudění vzduchu a nová geometrie komory

Oba tyto faktory společně zajišťují absolutně homogenní rozdělení tepla a ve výsledném efektu dosud nepřekonanou rovnoměrnost přípravy pokrmu.

Aktivní regulace klimatu ve varné komoře

Nejúčinnější technologie odvlhčování pracuje extrémně rychle a i při úplném naplnění varného prostoru zajišťuje dokonalou přípravu pečených a smažených pokrmů: uvnitř jemné a šťavnaté, navenek dozlatova upečené a křupavé.

Účinná a hygienická tvorba čerstvé páry

Nejlepší zařízení pro vaření v páře. Nasycení páry je mimořádně rychlé a konstantně se udržuje na nejvyšší možné úrovni. Ryby, zelenina a jiné citlivé potraviny jsou šetrně připravovány v páře,
a tak nedochází k vysoušení.

CombiMaster® Plus – všestranné zařízení

Konvektomat CombiMaster® Plus je skutečně všestranné zařízení, které se ve vaší kuchyni rychle stane nepostradatelným pomocníkem. Je prostorově nenáročný: Pokrmy, které jste dosud připravovali v několika varných zařízeních zabírajících velkou pracovní plochu, nyní připravíte v jediném, které vyžaduje instalační plochu menší než 1 m².

Režim vaření v páře o teplotě 30 °C až 130 °C

Vysoce výkonný generátor čerstvé páry s novým řídicím systémem zaručuje stálou hygienickou kvalitu čerstvé páry. Pokrmy připravujete bez přidávání vody a bez času potřebného pro zavářku. Konstantní teplota ve varné komoře a nejvyšší možné nasycení páry zajistí rovnoměrnou a velmi šetrnou přípravu, a tím i tu nejvyšší kvalitu pokrmů. Pokrmy si zachovají svěží barvy, ideální konzistenci i obsah živin a vitamínů obsažených zejména v zelenině. Citlivé pokrmy, jako jsou například dezerty crème caramel či flan, vzácné ryby nebo omáčka chantilly, se vám vždy podaří bez námahy i při velkém množství.

Režim horkého vzduchu o teplotě 30 °C až 300 °C

Horký vzduch proudící vysokou rychlostí obtéká kolem připravovaného pokrmu ze všech stran. Maso se ihned zatáhne, takže uvnitř zůstane báječně šťavnaté. Stálá teplota vzduchu až 300 °C není jen bezvýznamný technický detail, ale něco, co i při úplném zaplnění varné komory zaručí dostatečnou výkonovou rezervu. Umožní vám připravit šťavnatou pečínku, pokrmy z hluboce zmražených surovin, jako např. kalamáry, krokety, jarní závitky a kuřecí křidélka nebo nadýchané pečivo.

Kombinovaný režim s teplotami od 30 °C do 300 °C

V kombinovaném režimu se spojují všechny výhody horké páry, jako je krátká doba vaření, nízký úbytek hmotnosti při pečení a vysoká šťavnatost pokrmů, s přednostmi horkého vzduchu, ke kterým patří intenzivní vůně, lákavé zbarvení pokrmu a křupavá kůrčička. Maso nemusíte otáčet ani obracet a přitom výrazně zkrátíte dobu přípravy a předejdete úbytku hmotnosti při pečení až o 50 %.

Finishing®

Díky funkci Finishing® již nemusíte pokrmy připravovat těsně před podáváním. Od přílohy až po hotové menu: Optimální klima v konvektomatu CombiMaster® Plus vám umožní výrazně zkrátit dobu přípravy. Pokrmy si můžete připravit dopředu, zchladit je a před podáváním je ohřát na servírovací teplotu, ať již na podnosech a talířích, nebo v různých nádobách. Již nemusíte řešit udržování pokrmů v teplém stavu, při kterém jídlo ztrácí na kvalitě. Pracujte flexibilněji a nabídněte hostům ten nejlepší gastronomický zážitek.

Pět rychlostí proudění vzduchu

Ať už připravujete jídlo spíše robustní nebo citlivé, zařízení CombiMaster® Plus pokaždé zvolí tu správnou rychlost proudění vzduchu. Hravě zvládnete dokonce i přípravu suflé, dezertu éclair nebo třeba sušenek.

ClimaPlus® – i na správném klimatu záleží

Regulace vlhkosti poléváním a zaléváním nebo pokládáním a snímáním poklic mělo od nepaměti rozhodující význam pro zdařilou přípravu pokrmů. Mít kontrolu nad vlhkostí, to vyžaduje pozornost a čas, především však zkušenosti, cit a obratnost. Dnes se již lze bez těchto namáhavých postupů obejít, protože měřicí a regulační středisko konvektomatu CombiMaster® Plus dokáže udržovat ve varné komoře ideální klima. Systém ClimaPlus® nabízí inteligentní a jednoduchou technologii, která vychází z praktických kuchařských zkušeností, a zajišťuje tu nejvyšší kvalitu připravovaných pokrmů.

ClimaPlus® – aktivní regulace klimatu ve varné komoře

Senzory nepřetržitě měří vlhkost ve varné komoře a automaticky ji regulují podle vašich nastavení. Vlhkost se tedy do varné komory podle potřeby přivádí nebo se z ní naopak odvádí. Odpadají namáhavé a časově náročné činnosti, jako je polévání a zalévání. Funkci ClimaPlus® lze používat jak ručně, tak i jako součást programů přípravy pokrmů. V průběhu přípravy pokrmů můžete vlhkost samozřejmě měnit na základě vlastních zkušeností.

Bezpečnost, efektivita a pohodlí

Bezpečnost

Maximální bezpečnost práce díky nízkému umístění zásuvných roštů Společnost RATIONAL určuje standard, který udává směr. Nejvýše uložený zásuv se u všech velikostí zařízení nachází ve výšce 1,60 m. Dvířka s dvojitým zasklením chlazeným z vnitřní strany a opatřeným povrchovou vrstvou odrážející teplo Konstrukce zajišťuje velmi nízkou dotykovou teplotu na vnějším skle a umožňuje snadné čištění prostoru mezi oběma skly. Vestavěná odkapávací vanička pod dvířky Díky nepřetržitému vyprazdňování odkapávací vaničky i při otevřených dvířkách se nemůže stát, že by se na podlaze tvořily louže.

Efektivní využívání zdrojů

Přívod energie řízený podle skutečné potřeby Zcela nově vyvinutá regulační technika přivádí do potraviny pouze takové množství energie, jaké může skutečně pojmout. Vestavěný těsnicí mechanismus u volně stojících zařízení Bez ohledu na to, zda se používá stojanový vozík:Vestavěný těsnicí mechanismus nepotřebuje žádný přídavný těsnicí plech a přitom dokáže zabránit ztrátám vlhkosti i energie.O 28 % menší potřebná velikost instalační plochy Kompaktní rozměry zařízení zmenšují objem, který je nutno vyhřívat, a tím současně snižují spotřebu energie. Úzký otvor dvířek navíc poskytuje malý rozsah výklopného pohybu, čímž zajišťuje menší ztráty energie při otevírání dvířek varné komory. Vysoce výkonný výměník tepla Patent u plynových zařízení Zvláštní uspořádání výměníku tepla zajišťuje velmi vysoký stupeň účinnosti. Velké, hladké plochy usnadňují čištění. Plynové hořáky obdržely díky spalování s obzvláště nízkým obsahem škodlivin cenu za inovaci, která je udělována německým plynárenským sdružením.

Pohodlí

Vestavěná ruční sprcha Patent Plynulé nastavení proudu vody a ergonomické uspořádání výrazně zjednodušují hrubé čištění, oplachování a dolévání. Vestavěný vratný mechanismus a automatický uzávěr vody zaručují optimální bezpečnost a dodržení hygienických podmínek stanovených normou EN 1717 a sdružením SVGW (Švýcarský spolek plynáren a vodáren). Snadná instalace Díky integrovanému volnému odtoku podle normy EN 1717 již není potřeba žádný samostatný trychtýř. Schválení sdružením SVGW. Podélný zásuv Podélný zásuv umožňuje vkládání gastronomických
nádob v provedení 1/3 a 2/3 GN. Nádoby lze snadnou zasouvat i vyjímat. Port USB Prostřednictvím rozhraní USB můžete zcela jednoduše dokumentovat data ve formátu HACCP, která byla shromažďována během uplynulých 10 dnů, načítat do paměťového zařízení programy přípravy pokrmů a aktualizovat software konvektomatu CombiMaster® Plus tak, aby vždy odpovídal posledním výsledkům výzkumů prováděných společností RATIONAL.

U příslušenství nedělejte kompromisy.

Teprve používání originálního příslušenství RATIONAL Vám otevře neomezené možnosti využívání varného systému SelfCookingCenter® XS. Vyznačuje se maximální robustností, díky čemuž se skvěle hodí pro každodenní zatížení v profesionální kuchyni. Jen s ním můžete zařízení využívat i ke speciálním účelům, např. pro přípravu předsmažených potravin nebo grilování kuřat a kachen. Bez zdlouhavého otáčení připravíte i řízky a steaky.

Digestoř UltraVent

Díky technologiím UltraVent a UltraVent Plus kterými je vybaven stroj, jsou vázány a odváděny vznikající páry. Nákladná technická opatření související s instalací systému pro odvětrávání tak již nejsou potřeba. Vyvedení digestoře do venkovního prostoru není nutné. Díky tomu můžete pokrmy bez problému připravovat i přímo před hosty.

Konvektomat CombiMaster Plus 61 E Rational
188 900 Kč
169 998 Kč
205 698 Kč s DPH
  • nádoby: 7x GN 1/1
  • napětí/příkon: 400 V / 10,5 kW
  • rozměry (š/h/v): 860 x 900 x 930 mm
  • rozteč vsunů: 67 mm
  • váha: 80 kg

teplota předehřátí až na 260°C
konvekční vaření 30°C-260°C
konvekční vaření + vlhkost 48°C - 260°C
reverzní ventilátor s 2 rychlostmi


- řada nových patentovaných prvků
- ideální pro profesionální provoz společného stravování
- nahrazuje klasické technologické postupy v gastronomii
- vyroben pro pečení, vaření v páře, dušení, smažení, grilování
- rozmrazování potravin, regenerace, dokonce na zavařování a sušení ovoce, vaření sous-vide, na kynutí těsta
- příprava kompletního menu, včetně moučníků a příloh

XV 593 Konvektomat Unox
75 400 Kč
91 234 Kč s DPH
Sada obsahuje: GRP 815, TG 935, TG 885, TG 870, TG 905 a TG 890.
Startovací set plechů a gastronádob GN 1/1
11 330 Kč
13 709 Kč s DPH
  • vyvíjení páry: bojlerový
  • model: elektrický
  • kapacita: 20 x GN 1/1
  • celkový příkon: 31,8 kW
  • napětí: 400 V/ 50 Hz 
  • výdej: 150 - 300 jídel
  • rozměry vnější (š/h/v): 960 x 825 x 1810 mm
  • rozteč: 63 mm


    • jedno tlačítko pro vstup do knihovny s 90ti přednastavenými recepty nebo pro volbu nových receptů nebo úpravu přednastavených receptů.
    • programovatelný s uložením 99 programů s 4 varnými fázemi. Průběh kroků v automatickém sledu
    • manuální vaření s třemi režimy vaření: horký vzduch s Autoclima 30 - 300 ° C, pára 30 - 130 ° C Nízkoteplotní atmosférická, cílená, Kombinace s Autoclima 30 - 300 ° C
    • Autoclima: automatický systém pro měření a kontrolu vlhkosti ve varné komoře. Teplota a vlhkost jsou řízeny automaticky na ideální úrovni v závislosti na potravinách k vaření. Šťavnatost a něha jsou zajištěny při ohřívání předem vařené potraviny.
    • Fast Dry – rychlé odvětrání vlhkosti z varného prostoru zajišťuje perfektní křehkost a hnědnutí smažených jídel, grilovaných pokrmů, dezertů a chleba, a to i při plném zatížení. Využívá 100% zatížení.
    • klávesa pro přístup k vaření. Programy, které byly uložený nebo mají být uloženy
    • alfanumerická klávesnice pro rychlé zadávání (doobjednat)
    • SCROLLER PLUS: knoflík funkcí – posun – a potvrzení volby
    • ruční předehřev
    • Autorevers - automatické brzděné přepínání směru otáčení ventilátoru pro dokonalé stejnoměrné vaření
    • USB rozhraní pro aktualizace software, programů vaření a stahování dat HACCP(doobjednat)
    • Rychlé zchlazení varné komory. Autodiagnostika závad
    • Ecovapor - Sapiens uznává úroveň páry a používá pouze množství energie potřebné. S EcoVapor systémem, je zde určité snížení spotřeby vody a energie díky automatickému řízení sytosti páry ve varné komoře. -10% energie, -50% vody, -10% páry
    • ECOSPEED - pomocí této funkce, uznáním množství a druh produktu, který se vaří, Sapiens optimalizuje a řídí dodávku energie a udržuje správnou teplotu pečení, předcházet žádné výkyvy. Výsledek: používá jen takové množství energie potřebné 
      -10% energie, -30% vody, -5% ztráta hmotnosti
    • dokonale hladká a vodotěsná komora
    • dveře s dvojitým tvrzeným sklem se vzduchovou komorou a sklem propouštěcí minimální teplo do kuchyně
    • otevíratelné vnitřní sklo pro snadné čištění
    • dveře s bezpečnostním tříbodovým systémem zavírání
    • CALOT systém v sérii pro bojlerové modely, který zabraňuje vzniku vápenatých usazenin v bojleru, s dávkováním tekutého prostředku z kanystru. Tekutý prostředek CalFreel v balení 10 litrů.
    • LM systém automatického mytí, vybaven jednou čistící nádrží Combiclean 10kg.(doobjednat)
    • sondy (doobjednat)
    • otočení dveří(doobjednat)
    • vestavěná a samonavíjecí ruční sprcha
  • konvektomat LAINOX SAPIENS SAEB201
    528 360 Kč
    449 106 Kč
    543 418 Kč s DPH

    Šířka(mm)860
    Hloubka(mm)882
    Výška(mm)1464
    Hmotnost(kg)134
    rozteč mezi vsuny(mm)67
    Kapacita GN(ks)12 x GN 1/1
    Příkon(kW)1 / 17

    Unox XV 813 G ChefLux
    143 630 Kč
    129 267 Kč
    156 413 Kč s DPH

    1. cenu pro Vás vytvoříme určitě nejlepší, jen stačí zavolat
    2.
    zdarma Vám vypočítáme splátkový kalendář bez navýšení ceny

     BONUS:

    3. doprava zdarma


    • Kapacita: 7 x GN 1/1
    • Elergie: plyn
    • Rozměry (š/h/v): 750 x 773 x 843 mm
    • Frekvence: 50/60 Hz
    • Max.příkon plynu: G20, G25.1, G31: 24 kW/ G25: 23 kW/ G30: 25 kW
    • Napětí: 230 V
    • Rozteč: 67 mm
    • Příkon elektrický: 0,8 kW
    • Váha: 100 kg


    RUČNĚ NASTAVITELNÉ VARNÉ PROCESY:
    - Konvekční vaření 30 °C - 260 °C
    - Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35 °C - 260 °C, se STEAM.Maxi™ od 30% do 90%
    - Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření 35 °C - 260 °C, se STEAM.Maxi™ od 10% do 20%
    - Pára při 35 °C - 130 °C se STEAM.Maxi™ technologií 100 %
    - Horký vzduch 30 °C - 260 °C s DRY.Maxi™ technologií nastavitelný od 10 % do 100 %

    - Delta T vaření se sondou
    - MULTI.Point vícebodová sonda jádra

    POKROČILÉ A AUTOMATICKÉ NASTAVENÍ VARNÝCH PROCESŮ:
    - MIND.Maps™ technologie: nákres nekonečných varných procesů pouze jedním dotykem
    - PROGRAMY: 256 uložitelných programů uživatele
    - PROGRAMY: možnost přiřazení názvu a obrázku uloženým programům
    - PROGRAMY: uložit název receptu jeho napsáním (v jakémkoli jazyce)
    - CHEFUNOX: vybrat varný postup (pečení, dušení, grilování…), připravovanou surovinu, množství suroviny, požadovaný výsledek a začít vařit
    - MULTI.Time: technologie spravující více jak 10 časovačů pro přípravu různých produktů současně
    - MISE.EN.PLACE: technologie synchronizující čas vložení různých surovin pro současný výdej pokrmů

    DISTRIBUCE HORKÉHO VZDUCHU V KOMOŘE:
    - AIR.Maxi™ technologie: více ventilátorů s reverzním chodem
    - AIR.Maxi™ technologie: 4 manuálně nastavitelné rychlosti ventilátoru
    - AIR.Maxi™ technologie: 4 polostatické varné režimy


    ŘÍZENÉ KLIMA VE VARNÉ KOMOŘE:
    - DRY.Maxi™ technologie: uživatelem nastavitelné rychlé odvětrání vlhkosti z varné komory
    - DRY.Maxi™ technologie: vaření s odvětrání vlhkosti při 30 °C - 260 °C
    - STEAM.Maxi™ technologie: pára 35 °C - 130 °C
    - STEAM.Maxi™ technologie: kombinace konvekčního vaření a páry 35 °C - 260 °C
    - ADAPTIVE.Cooking™ technologie: rozpozná varný proces a automaticky upraví nastavené parametry tak, aby byl vždy zajištěn prefektní výsledek
    - ADAPTIVE.Cooking™ technologie: jedna nádoba nebo zcela naplněná komora, vždy stejný výsledek
    - ADAPTIVE.Cooking™ technologie: senzor vlhkosti a automatické úpravy


    SESTAVA:
    MAXI.LINK technologie: umožňuje zapojení zařízení do sestavy na sebe
    TEPELNÁ IZOLACE A BEZPEČNOST
    - Protek.SAFE™ technologie: maximální tepelná efektivita a bezpečnost (chladné vnější sklo a externí povrchy)
    - Protek.SAFE™ technologie: brzda ventilátoru omezující únik tepla při otevření dveří
    - Protek.SAFE™ technologie: regulace příkonu plynu v závislosti na reálných požadavcích konvektomatu
    - Protek.SAFE™ PLUS: trojité sklo dveří


    VYSOCE VÝKONNÝ TLAKOVÝ HOŘÁK:
    - Spido.GAS™ technologie: predispozice pro napojení na přívod plynu G20 / G25 / G25.1 / G30 / G31
    - Spido.GAS™ technologie: vysoký výkon tepelného výměníku pro rovnoměrnou distribuci tepla
    - Spido.GAS™ technologie: rovný tepelný výměník pro rychlou výměnu


    AUTOMATICKÉ MYTÍ:
    - Rotor.KLEAN™: 4 automatické mycí programy s kontrolovaným množstvím užité vody a čistícího prostředku
    - Rotor.KLEAN™: nádrž na čistící prostředek integrovaná v konvektomatu


    PATENTOVANÉ DVEŘE:
    - Dveřní panty z vysoce odolného samomazného techno-polymeru (pro boční otevírání dveří)
    - Možnost obrácení otevírání dveří  - při objednávce
    - Pozice aretace dveří v 60°-120°-180°


    POMOCNÉ FUNKCE:
    - Teplota předehřátí až na 260 °C nastavitelná obsluhou pro každý program zvlášť
    - Zobrazení časového odpočtu pro dokončení zvoleného varného programu (bez sondy jádra)
    - Udržovací režim «HOLD»
    - Kontinuální režim «INF»
    - Vizualizace a nastavení reálného času, teploty sondy jádra, teploty uvnitř komory, vlhkosti a rychlosti otáček ventilátorů
    - Nastavitelné zobrazení teploty v °C nebo °F


    TECHNICKÉ DETAILY:
    - Varná komora z vysoce odolné nerezové oceli s oblými rohy pro jednoduché čištění a údržbu
    - Osvětlení varné komory externím LED světlem
    - Páře odolný MASTER.Touch ovládací panel
    - Vysoce odolný dveřní zámek z uhlíkových vláken
    - Odkapová miska s nepřetržitým odvodem kondenzátu i při otevřených dveřích
    - Objemná odpadní nádoba s možností napojení na odpad
    - Nízká hmotnost - robustní konstrukce využívající moderní materiály
    - Kontakní dveřní spínač
    - Autodiagnostický systém pro detekci problémů a poruch
    - Bezpečnostní termostat
    - Otevíratelné vnitřní sklo pro snadnou údržbu

    - Nerezový C-profil vsunů

    NA OBJEDNÁVKU:

    - UNOX.Link s extra tenkou vpichovou jehlou sous-vide: 8945,- bez DPH

    - Sada pro dvoustupňové otevírání dveří: 655,- bez DPH

    - Sada pro odvod splodin pro plynová zařízení: 2985,- bez DPH

    - Sada sprchy: 3415,- bez DPH

    - Opačné otevírání dveří: 8130,- bez DPH

    Dále lze doobjednat:  digestoř, Kompletní sada 4 koleček: 2 kolečka s brzdou, 2 kolečka bez brzdy, podstavce, vsuvy atd.  (ceny zjistíte po telefonu)

    UNOX konvektomat XEVC 0711 GPR CHEFTOP MIND PLUS
    178 750 Kč
    160 785 Kč
    194 550 Kč s DPH

     Gastronádoba z nerezové oceli pro přípravu hranolek a pokrmů v páře.

    Rozměry (V mm)40 mm

    Gastronádoba z nerezové oceli / GRP 815
    1 815 Kč
    2 196 Kč s DPH

    Perforovaná gastronádoba z nerezové oceli -  výška 40mm.

    Perforovaná gastronádoba z nerezové oceli - 40mm / TG 820
    1 045 Kč
    1 264 Kč s DPH

    nádoby: 5xGN1/1
    rozteč vsunů: 67 mm
    příkon: 7,1 kW
    rozměry šxhxv: 750 x 773 x 772 mm
    hmotnost: 67 kg
    napětí/frekvence: 230 V / 50-60 Hz
    konvekční vaření 30 °C - 260 °C
    kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 48 °C - 260 °C
    maximální teplota předehřátí 260 °C

    ZÁKLADNÍ INFORMACE:Řada elektrických konvektomatů ChefLux™ umožňuje snadno vykonávat nejrozšířenější tradiční varné procesy. 

    DALŠÍ INFORMACE:
    Elektrický konvektomat Cheflux XV 393 je součástí nového portfolia světoznámé značky UNOX. Konvektomat disponuje řadou patentovaných vlastností a funkcí.
    Mezi tyto vlastnosti bychom mohli zařadit AIR.Plus - technologie zaručující dosažení rovnoměrné distribuce vzduchu a tepla uvnitř komory, DRY.Plus - technologie zabezpečující okamžitý odvod vlhkosti z komory, STEAM.Plus - možnost manuálního nastavení páry i za během varného procesu, Protekt.SAFE - tato technologie eliminuje nežádoucí energetické ztráty a tím snižuje spotřebu energie.
    Konvektomat Cheflux XV 393 je vybaven i dalšími praktickými a inovativními vlastnostmi jako jsou funkce pro nepřetržitý provoz INF, bezpečnostním termostatem, otevíratelným vnitřním sklem pro snadnější údržbu, nízkou hmotností - za použití moderních materiálů, osvětlením vnitřní komory díky halogenové žárovce.

    XV 393 ChefLux Unox
    55 900 Kč
    67 639 Kč s DPH
  • vyvíjení páry: bojlerový
  • model: plynový
  • kapacita: 7 x GN 2/1 nebo 14 x GN 1/1
  • celkový příkon: 1 kW
  • nominální výkon: 30kW/25800kcal
  • napětí: 230 V/ 50 Hz 
  • výdej: 70 - 180 jídel
  • rozměry vnější (š/h/v): 1170 x 895 x 820 mm
  • teplota pečení: 30 - 300 °C
  • pára:  30 - 130 °C
  • kombinace pára+pečení: 30 - 300 °C

    rozteč: 70 mm


    • nepotřebujete tištěné kuchařky
    • všechny receptury na jednom místě v Cloudu, stačí si je jen stáhnout
    • jednoduchý download nových receptur od LAINOX kuchařů z celého světa
    • zálohování veškerého obsahu Vašeho NABOO vč. osobního nastavení
    • sdílení obsahu s dalšími zařízeními
    • připojení přes Wi-Fi nebo ethernet
    • manuální vaření se třemi provozními režimy: Pečení od 30 ° C do 300 ° C, pára od 30 ° C do 130 ° C, Kombinace Pečení + Pára od 30 ° C do 300 ° C
    • programovatelné režimy - možnost naprogramovat a uložit metody vaření v automatickém sledu (až 15 cyklů) s možností pojmenování programů a uložení fotografií a informací o receptu.
    • ovládání pomocí 10" dotykového barevného displeje s vysokým rozlišením s TouchScreen funkcí a Scroller ovladačem
    • pracovní plocha jednoduše přizpůsobitelná dle Vašich představ a požadavků
    • plná podpora českého jazyka
    • pro každého zákazníka lze nastavit vlastní režim programů + rychlé volby
         možnost napojení na HACCP, archivace dat a stahování nových receptů
    • GFT(GREEN FINE TUNING) díky novému systému a konstrukci hořáků a vysoké účinnosti výměníku patentováno LAINOX, je zamezeno energetickým ztrátám a tím je omezena produkce škodlivých emisí. Výsledkem je nižší spotřeba. Energie -10%,CO2emisí -10%
    • HED(HIGH EFFICENCY DESIGN) kratší doba vaření a perfektní rovnoměrnost pečení jsou získány díky exkluzivnímu přenosu tepla ve varném prostoru a vysokotlakému obousměrnému ventilátoru autoreverz. Kratší doba vaření až o -10%.
    • ICS - Interactive Cooking Systém, automatické vaření jedním dotykem, se zavedenými recepty
    • Autoclima - přesné nastavení a průběžná regulace vlhkosti ve varné komoře
    • Fast Dry - rychlé odvětrání vlhkosti z varné komory v průběhu vaření
    • Extra funkce - udržování, regenerace, rozmrazování, multilevel s inteligentním rozeznáváním použitelných receptů,
    • SOUS-VIDE - vaření ve vakuu, uzení  v případě zakoupení Ø 1mm sondy
    • Ecovapor - systém optimalizace výroby páry při parním vaření
    • Turbovapor - funkce pro maximální produkci páry při vaření velkých nebo tuhých potravin
    • ECOVAPOR - systém pro snížení spotřeby vody a elektrické energie, automatická kontrola
    • Ecospeed - optimalizace ohřevu varné komory v závislosti na druhu pokrmů, na základě množství a typu produktů, Naboo optimalizuje a řídí dodávku energie, udržuje správnou teplotu vaření a zabraňuje      tepelným  výkyvům
    • SCS Solid Clean systém automatického mytí s integrovaným zásobníkem a automatickým dávkováním mycího prostředku. Prostředek v prášku Solid Clean v balení 1kg.
    • CALOUT systém s integrovaným zásobníkem v sérii pro bojlerové modely, který zabraňuje vzniku vápenatých usazenin v bojleru. Prostředek v prášku Solid Cal v balení 1kg  
    • ruční mycí systém se zatahovací ruční sprchou
    • integrovaná motorizovaná hlavice pro dokonalé dávkování a oplach varné komory
    • systém využívá patentovaný systém dávkování netekuté chemie na bázi gelu v 1 kg kartuši s nezaměnitelným systémem připojení do integrované zásuvky
    • samostatný oplach varné komory bez použití mycího prostředku
    • vícebodová vpichová sonda  Ø3mm měření teploty jádra pokrm uhlídá spolehlivě jeho propečení ve čtyřech teplotních zónách od 30°C až 100°C měření ve 4 bodech
    • manuální mytí
    • noční vaření s možností nastavení automatického startu
    • halogenové osvětlení varné komory
    • automatické otevírání dveří tlačítkem OPEN
    • autoreverze automatické obrácení směru otáčení ventilátoru pro dosažení stejnoměrného pečení pokrmu
    • dokonale hladká a vodotěsná komora
    • dveře s dvojitým tvrzeným sklem se vzduchovou komorou a sklem propouštěcí minimální teplo do kuchyně
    • otevíratelné vnitřní sklo pro snadné čištění
    • rukojeť otevírání s levým a pravým chodem zámku 
  • konvektomat LAINOX NABOO NAGB072
    513 800 Kč
    488 110 Kč
    590 613 Kč s DPH
  • vyvíjení páry: nástřik
  • model: elektrický
  • kapacita: 20 x GN 1/1
  • celkový příkon: 31,8 kW
  • napětí: 400 V/ 50 Hz 
  • výdej: 150 - 300 jídel
  • rozměry vnější (š/h/v): 960 x 825 x 1810 mm
  • rozteč: 63 mm


    • jedno tlačítko pro vstup do knihovny s 90ti přednastavenými recepty nebo pro volbu nových receptů nebo úpravu přednastavených receptů.
    • programovatelný s uložením 99 programů s 4 varnými fázemi. Průběh kroků v automatickém sledu
    • manuální vaření s třemi režimy vaření: horký vzduch s Autoclima 30 - 300 ° C, pára 30 - 130 ° C Nízkoteplotní atmosférická, cílená, Kombinace s Autoclima 30 - 300 ° C
    • Autoclima: automatický systém pro měření a kontrolu vlhkosti ve varné komoře. Teplota a vlhkost jsou řízeny automaticky na ideální úrovni v závislosti na potravinách k vaření. Šťavnatost a něha jsou zajištěny při ohřívání předem vařené potraviny.
    • Fast Dry – rychlé odvětrání vlhkosti z varného prostoru zajišťuje perfektní křehkost a hnědnutí smažených jídel, grilovaných pokrmů, dezertů a chleba, a to i při plném zatížení. Využívá 100% zatížení.
    • klávesa pro přístup k vaření. Programy, které byly uložený nebo mají být uloženy
    • alfanumerická klávesnice pro rychlé zadávání (doobjednat)
    • SCROLLER PLUS: knoflík funkcí – posun – a potvrzení volby
    • ruční předehřev
    • Autorevers - automatické brzděné přepínání směru otáčení ventilátoru pro dokonalé stejnoměrné vaření
    • USB rozhraní pro aktualizace software, programů vaření a stahování dat HACCP(doobjednat)
    • Rychlé zchlazení varné komory. Autodiagnostika závad
    • Ecovapor - Sapiens uznává úroveň páry a používá pouze množství energie potřebné. S EcoVapor systémem, je zde určité snížení spotřeby vody a energie díky automatickému řízení sytosti páry ve varné komoře. -10% energie, -50% vody, -10% páry
    • ECOSPEED - pomocí této funkce, uznáním množství a druh produktu, který se vaří, Sapiens optimalizuje a řídí dodávku energie a udržuje správnou teplotu pečení, předcházet žádné výkyvy. Výsledek: používá jen takové množství energie potřebné 
      -10% energie, -30% vody, -5% ztráta hmotnosti
    • dokonale hladká a vodotěsná komora
    • dveře s dvojitým tvrzeným sklem se vzduchovou komorou a sklem propouštěcí minimální teplo do kuchyně
    • otevíratelné vnitřní sklo pro snadné čištění
    • dveře s bezpečnostním tříbodovým systémem zavírání
    • LM systém automatického mytí, vybaven jednou čistící nádrží Combiclean 10kg.(doobjednat)
    • sondy (doobjednat)
    • otočení dveří(doobjednat)
    • vestavěná a samonavíjecí ruční sprcha
  • konvektomat LAINOX SAPIENS SAEV201
    449 400 Kč
    381 990 Kč
    462 208 Kč s DPH
    |<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>|
    Výrobci
    Kontakt

    Sídlo a kancelář    

    Sklad

    Gastro-Eis-Technik CZ
    Bělohorská 77
    Praha 6 - Břevnov
    Tel: 220 511 952

    Nádražní 272
    Hostivice
    Tel: 725 346 222