- Vaření, dušení, restování – od zeleniny až po maso, ale i polévky omáčky a různé krémy, pudinky. Kastroly a hrnce Paderno jsou pro takové vaření ideální. Nabízíme Vám je v desítkách velikostí (až do objemu 150 l) a ke každému hrnci a kastrolu lze dokoupit pokličku. Kastroly jsou nerezové (ocel 18/10- 18% Chrom, 10% Nikl), takže vydrží téměř jakékoli zacházení a kuchařské náčiní. Mají jednovrstvé tělo a třívrstvé sendvičové dno, které zaručuje dokonalý rozvod tepla po celém dně. Velká ucha zajišťují bezpečnou manipulaci.
- Představení společnosti
Značka hrnců a kuchyňského vybavení Paderno navazuje na stejnojmennou společnost založenou v Itálii v roce 1925. Ve výrobcích Paderno se snoubí tradice, hluboké znalosti výroby a funkčnosti, inovace a moderní technologie. Paderno se zaměřuje na nádobí s velkou výdrží a schopností odolat zátěžím velkých hotelových kuchyní a dalších podobných míst. Výrobky této značky používají mimo restaurací například i nemocnice, posádky zaoceánských parníků a kuchaři vojenských sborů. Nepřekvapí tedy, že je u výrobků kladen důraz na špičkové provedení a maximální funkčnost. Proto jsou ucha vždy dostatečně velká a hrnce i pánve dokonale stabilní. Oproti jiným výrobcům Paderno nabízí u všech výrobků škálu velikostí, vybere si tedy každý. Pokud hledáte masivní a odolné nádobí, je Paderno tou nejlepší volbou.
- Kastroly jsou nerezové (ocel 18/10- 18% Chrom, 10% Nikl), takže vydrží téměř jakékoli zacházení a kuchařské náčiní. Mají jednovrstvé tělo a třívrstvé sendvičové dno, které zaručuje dokonalý rozvod tepla po celém dně. Velká ucha zajišťují bezpečnou manipulaci.
- Značka hrnců a kuchyňského vybavení Paderno navazuje na stejnojmennou společnost založenou v Itálii v roce 1925. Ve výrobcích Paderno se snoubí tradice, hluboké znalosti výroby a funkčnosti, inovace a moderní technologie. Paderno se zaměřuje na nádobí s velkou výdrží a schopností odolat zátěžím velkých hotelových kuchyní a dalších podobných míst. Výrobky této značky používají mimo restaurací například i nemocnice, posádky zaoceánských parníků a kuchaři vojenských sborů. Nepřekvapí tedy, že je u výrobků kladen důraz na špičkové provedení a maximální funkčnost. Proto jsou ucha vždy dostatečně velká a hrnce i pánve dokonale stabilní. Oproti jiným výrobcům Paderno nabízí u všech výrobků škálu velikostí, vybere si tedy každý. Pokud hledáte masivní a odolné nádobí, je Paderno tou nejlepší volbou.
- jsou svým určením zaměřeny na nejvytíženější provozy a jsou využívány mnoha profesionálními kuchaři ve Střední Evropě. Pokud jste kuchař či kuchařka, která hledá nádobí bez kompromisů, je TOMGAST vhodná volba. Hrnce TOMGAST jsou použitelné na všechny typy sporáků, včetně indukčních. Výhodou nerezových hrnců TOMGAST je 7mm silné dno sendvičové konstrukce. Sendvičové dno hrnců je tvořeno dvěma vrstvami nerezové oceli, mezi nimiž je nalisovaná vrstva hliníková. Ta slouží jako lepší vodič tepla. Teplo se tak rozvádí rychle a hlavně rovnoměrně po celém obvodu dna hrnce. Díky síle dna hrnců TOMGAST je zaručena i dobrá akumulace tepla. Další devízou jsou bodované, beznýtové rukojeti, které mají sníženou vodivost tepla pro větší komfort použití při zachování vysoké pevnosti a trvanlivosti.
- První vrstva sendvičového dna je tvořena nerezovou ocelí 18/10 vhodnou pro styk s potravinami, odolnou proti kyselým i zásaditým pokrmům, chemikáliím v průmyslových myčkách a velice odolnou proti korozi a poškození kovovými předměty. Prostřední vrstva sendvičového dna je vyrobena z litého hliníku. Hliník je charakteristický výbornou vodivostí tepla. Tato vrstva zaručuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla po celém povrchu dna. Zabraňuje tak připalování či nerovnoměrnému nahřívání při vaření. Spodní, poslední, vrstva je vyrobena z nerezové oceli se speciální magnetickou úpravou pro indukční sporáky (dno hrnce na indukci musí chytat magnet). Všechny tři vrstvy sendvičového dna jsou k sobě nalisovány pod vysokým tlakem. Tím se jednotlivé materiály ve svých kontaktních vrstvách prolínají a celé dno je tak kompaktní a při běžném provozu takřka nezničitelné.
- sendvičové dno, v kompletu s výpustným ventilem a poklicí.
- Ideální pro přípravu a odpuštění většího množství vývaru.
- Vhodné pro všechny typy sporáků, včetně INDUKČNÍCH.
Gastro-Eis-Technik CZ Bělohorská 77 Praha 6 - Břevnov Tel: 220 511 952
Nádražní 272 Hostivice Tel: 725 346 222