- přívod: R3/4" - odpad vody: DN50 - tlak vody: 150-600kPa nebo 0,15-0,6 Mps - síťová přípojka: 3 NAC 400v - průřez kabelu: 5x4 mm2
Dříve potřeboval kuchař k přípravě dobrého pokrmu kromě spousty úsilí také mnoho speciálních přístrojů a načiní, jako jsou gril, pec, sporák nebo pánve. Nyní mu stačí tyto 4 inteligentní funkce, které obohatí každou kuchyni.
iCooking Control
Stačí zadat požadovaný výsledek a vložit pokrm. Systém iCookingControl připraví jídlo přesně tak, jak si přejete. Systém se s Vámi dorozumívá a ukazuje Vám, jak pravě vaří, jaké úpravy provedl a jaká nastavení používá.
HiDensityControl
Patentovaná výkonná technologie pro zajištění jedinečné kvality pokrmů, rovnoměrné přípravy a varného výkonu. 100% nasyceni páry, dynamické proudění vzduchu rychlostí až 120 km/h a maximální odvlhčování varné komory rychlostí až 100 litrů za sekundu.
iLevelControl
Souběžnou přípravou různých pokrmů ušetříte čas. Funkce iLevelControl Vám poradí, která jídla lze vařit společně. Budete tedy nejen pracovat rychleji, ale také ušetříte peníze, energii i místo v kuchyni.
Efficient CareControl
Jedinečné automatické čištění, které dokáže rozpoznat nečistoty a vápenité usazeniny a odstranit je stisknutím jediného tlačítka. Lesk a hygienická čistota bez nepříznivého dopadu na životní prostředí a Vaši peněženku. Minimální spotřeba energie a vody. Rentabilní investice
Funkce
Systém iCookingControl se 7 provozními režimy: maso, drůbež, ryby, přílohy, pokrmy z vajec, pečivo a Finishing®. Stačí zadat požadovaný výsledek a systém automaticky zvolí ideální způsob přípravy.
˃ Předvolby podle jednotlivých zemí ˃ Dialog Cockpit – grafické zobrazení aktuálního klimatu ve varné komoře, předvídaného dalšího průběhu přípravy pokrmů, dosavadního průběhu a předpovědi dalších činností a možností po dokončení pokrmu ˃ iCC-Messenger – informace o aktuálních automaticky provedených úpravách nastavení varného postupu ˃ iCC-Monitor – přehledné zobrazení aktuálních automaticky provedených úprav nastavení varného postupu ˃ Režim záznamu – stanovení ideálního postupu podle teploty pokrmu při kalibraci produktů pro pozdější opětovnou přípravu bez snímače teploty pokrmu a s automatickým přizpůsobením podle množství připravovaného pokrmu. ˃ Automatické chlazení pro inteligentní úpravu klimatu varné komory ˃ System iLC-Messenger Vás informuje o aktuálních automaticky provedených úpravách varného postupu. ˃ Inteligentní řízení předehřevu a regulace podle várky – příprava podle vloženého pokrmu, okamžité vkládání bez čekacích dob, skvělé výsledky ˃ Režim konvektomatu s provozními režimy: para 30–130 °C, horký vzduch 30–300 °C, kombinace páry a horkého vzduchu 30–300 °C, Finishing® ˃ ClimaPlus Control® – měření, nastavení a regulace vlhkosti s přesnosti na procenta ˃ ClimaPlus® – měření vlhkosti s přesnosti na procenta, 5-stupňové nastavení a regulace ˃ Vysoce účinné odvlhčování varné komory s podtlakovou technologií ˃ Automatické procesy Finishing® pro banket, bufet, a la carte atd. ˃ Vaření s nízkými teplotami a vařeni přes noc ˃ Vaření s teplotním rozdílem k šetrné přípravě velkých kusů masa ˃ CareControl – system automatickeho čištění a péče o varnou komoru a generátor páry ˃ Vestavěná ruční sprcha s navíjecím mechanismem, vestavěný uzávěr vody a bezstupňové dávkování proudu ˃ Dvířka s dvojitým odvětrávaným sklem, výklopná vnitřní tabulka (pro snadné čištění) se speciálním povrstvením reflektujicím teplotu ˃ 6-bodový snímač teploty připravovaného pokrmu ˃ Individuální stanovení minimální a maximální teploty připravovaného pokrmu ˃ Možnost uložení 1200 vlastních programů o 12 krocích ˃ 5 programovatelných rychlostí prouděni vzduchu ˃ 5 programovatelných stupňů kynuti ˃ Funkce Cool Down – rychlé a bezpečné ochlazení varné komory ˃ Možnost zvlhčování ve 3 nastavitelných stupních (30–260 °C) v režimu horkého vzduchu nebo v kombinovaném režimu ˃ Rozhraní USB pro export dat HACCP, servisních dat a varných programů na paměťovou jednotku USB
- přívod: R3/4" - odpad vody: DN50 - tlak vody: 150-600kPa nebo 0,15-0,6 Mps - síťová přípojka: 3 NAC 400v - průřez kabelu: 5x10 mm2
- režim „Pára“ od 30 °C do 130 °C - vysoce výkonný generátor páry (nová regulace) - vždy hygienická čerstvá pára - režim „Horký vzduch“ od 30 °C do 300 °C - ze všech stran kolem připravovaných potravin - pokrm uvnitř nádherně šťavnatý (bílkoviny rychle tuhnou) - "finishing"- důsledné oddělení výroby a výdeje
Pro konvektomaty CHEFTOP MIND.Maps™ Dvakrát koncentorvaný (10 l DET&Rinse PLUS = 18 l tradičního mycího prostředku) v balení: 10 l lahví UN 1814, 8, II - ADR LIMITED QUANTITY 1 lt x 10
Poznámka: vzhledem k ceně mycí chemie, kterou se snažíme mít nejlevnější, musíme připočítat dopravu dle aktuálního ceníku přepravce.
1. cenu pro Vás vytvoříme určitě nejlepší, jen stačí zavolat
BONUS:
2. Zaškolení šéfkuchařem z firmy Retigo přímo u Vás
3. doprava zdarma
- Horký vzduch 30 – 300 °C
- Kombinovaný režim 30 – 300 °C
- Vaření v páře 30 – 130 °C
- Bio vaření 30 – 98 °C
- Vaření/pečení přes noc – šetří čas i peníze
- Pokročilý systém vývinu páry – skvělé výsledky vaření v páře díky dvoustupňovému předehřevu vody v integrovaném tepelném výměníku
- Zásuvy napříč – bezpečnější a pohodlnější práce s gastronádobami. Lepší vizuální kontrola vložených gastronádob se surovinami.
- Regenerace/banketing – podávejte více pokrmů v kratším čase
- Nízkoteplotní vaření – nižší váhové ztráty, lepší chuť
- Automatický předehřev/zchlazení varné komory s možností zadat požadovanou teplotu
- Sous-vide, Sušení, Sterilizace, Konfitovaní, Uzení – speciální programy pro moderní gastronomii
VISION CONTROLS
- 7“ displej – perfektní přehled, jednoduché a intuitivní ovládání
- 99 programů jež ve standardní výbavě
- Nekonečný čas vaření - uspoří čas při vaření v provozní špičce
- Automatický start – možnost naplánovat odložený start
OSTATNÍ VYBAVENÍ
- Active Cleaning – systém automatického mytí s minimální spotřebou vody
- Dvojité dveřní sklo – minimální únik tepla, nízká spotřeba energie, již žádné popálení o vnější sklo
- Obousměrný ventilátor – minimální rozdíly v barvě upečených jídel
- Robustní klika – pro pohodlné otvírání stroje, antibakteriální materiál
- AISI 304 nerezová ocel – kvalitní nerezové materiály se speciální povrchovou úpravou pro delší životnost
- Hygienický varný prostor se zaoblenými vnitřními rohy – snadná údržba
- Odkapová dveřní vanička - zachytává kondenzát z dveří
- Dva přívody vody – pro změkčenou a nezměkčenou vodu
- WSS (Water Saving System) - speciální systém odpadu & vestavěný tepelný výměník zajistí velmi nízkou spotřebu vody
- Vyjímatelné držáky gastronádob s roztečí 65 mm
KONEKTIVITA:
- USB rozhraní – snadné přehrávání dat z a do konvektomatu
- Ethernet/LAN – možnost připojení do sítě, komunikace přes internetový prohlížeč
- VisionCombi software – správa programů a piktogramů ve vašem PC, prohlížení dat HACCP
PROVOZNÍ ZÁZNAMY
- HACCP záznamy – snadná a okamžitá analýza kritických bodů vaření přímo na hlavní obrazovce
- Kompletní záznamy provozních událostí
SERVIS:
- Servisní a diagnostický systém – automatické vyhodnocení chyb
VOLITELNÉ VYBAVENÍ
Klapka pro odtah přebytečné páry: 8.660,- bez DPH
Levé dveře: 12.000,- bez DPH
rozšíření na 1000 programů: 8.930,- bez DPH
Ruční sprcha pevná: 7.850,- bez DPH
ST 623 Podstavec s 8 vsuny pro GN2/3 a 8 vsuny GN 1/3: 13.530,- bez DPH ST 623 CS Podstavec ST 623 na kolečkách: 16.240,- bez DPH KN 623 Konzola pro instalaci na zeď : 3.130,- bez DPH RPH623 VISION VENT kondenzační digestoř: 51.880,- bez DPH
a další volitelné příslušenství na vyžádání
VISION PERFECT COOKING
- S konvektomaty Retigo Vision máte jistotu, že výsledek vaření bude vždy skvělý. Připravená jídla mají perfektní barvu, jsou šťavnatá, křupavá a zdravě připravená s minimem přidaného tuku.
VISION DESIGN
- Konvektomat Retigo Vision Vám nabízí skvělou kombinaci funkčnosti, výborné ergonomie a atraktivního vzhledu. To vše s důrazem na bezpečnost a hygienu.
- Nejjednodušší ovládání na trhu Vám šetří čas a umožní rychle a jednoduše nastavit, co potřebujete. Panel reaguje perfektně, i když máte mastné ruce nebo pracujete v rukavicích.
SMART INVESTMENT
- S konvektomatem Retigo Vision šetříte peníze každý den. Prokazatelně nejnižší spotřeba energie, vody a nízké náklady na automatické mytí Vám zaručí rychlou návratnost investice.
Nová řada konvektomatů Retigo Orange Vision Plus přináší zcela nový standard, který kombinuje úžasnou jednoduchost ovládání díky 7“ dotykovému displeji se systémem Vision Controls a skvělou výbavu v základní ceně včetně 99 programů. Široké možnosti volitelné konfigurace umožní poskládat zařízení na míru potřebám kuchyně. Nový Orange Vision Plus nabízí skvělý poměr cena/výkon a k tomu:
+ 7“ DOTYKOVÝ DISPLEJ S VELMI RYCHLOU ODEZVOU + JEDNODUCHÉ A INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ VISION CONTROLS + AUTOMATICKÉ MYTÍ ACTIVE CLEANING + 99 PROGRAMŮ JIŽ VE STANDARDNÍ VÝBAVĚ + HACCP PŘÍMO NA HLAVNÍ OBRAZOVCE + ROZHRANÍ USB A ETHERNET + ZÁSUVY NAPŘÍČ PRO VĚTŠÍ BEZPEČÍ A LEPŠÍ VIDITELNOST + MINIMUM PLASTOVÝCH DÍLŮ PRO VĚTŠÍ ODOLNOST A SPOLEHLIVOST
Konvektomaty Retigo Vision 623 jsou ideální pro provozy s kapacitou do 50 porcí denně. Rozměr gastronádob je GN 2/3 (354x325 mm). Tyto konvektomaty lze instalovat na standardní podstavec nebo na nástěnnou konzolu či přímo na stůl. Systém vývinu páry je pouze nástřikový. Tepelným zdrojem je elektřina.
1. cenu pro Vás vytvoříme určitě nejlepší, jen stačí zavolat 2. zdarma Vám vypočítáme splátkový kalendář bez navýšení ceny
3. Zaškolení šéfkuchařem z firmy Retigo přímo u Vás
4. doprava zdarma
- unikátní oblé vnější sklo dveří - minimální riziko popálení , extra zásun navíc - rozšířená kapacita zařízení - zásuvy orientované napříč - žádná popálená zápěstí, lepší visuální kontrola - digitální dotykový displej - jednoduchost a rychlost ovládání - hladký ovládací panel - žádné mechanické prvky, tlačítka či kolečka - programování - možnost vytvoření až 99 programů s 9 kroky - automatický start - pomůže ušetřit čas - Advanced boiler & direct injection system - rychlý a úsporný vývin páry - automatický předehřev/zchlazení - kompenzace změn teploty při otevření zařízení - Turbo steam - více čerstvé páry v okamžiku potřeby - Autoclima - kontrola nasycení páry (přesnost na 1 %) - velmi rychlá návratnost investice - EcoLogic system - rekuperace a výrazné úspory na elektrické energii - WSS – Water Saving System - Minimalizace spotřeby vody - ACM - Automatic Capacity Management - přizpůsobení programu dle množství potraviny pro lepší výsledek
VAŘENÍ
VYBAVENÍ
DATA
SERVIS
Klapka pro odtah vlhkosti : 8.000,- bez DPH
5 otáček ventilátoru + funkce FAN STOP : 8.250,- bez DPH
Jedna z nejprodávanějších velkostí konvektomatů Retigo Vision. Velikost 611 je ideální pro provozy s kapacitou 51-150 jídel denně. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). K velikosti 611 je možné přikoupit široké příslušenství – různé druhy nerezových podstavců, digestoř Vision Vent apod. Model 611 lze postavit do sestavy s dalším konvektomatem či regenerátorem (udržovací skříní). Systém vývinu páry je nástřikový nebo bojlerový. Tepelným zdrojem je elektřina nebo plyn.
5 otáček ventilátoru + funkce FAN STOP : 18.000,- bez DPH
Model konvektomatu Retigo Vision 1221 je ideální pro provozy s kapacitou 400-600 jídel denně. Rozměr gastronádob je GN 2/1 (650x530 mm) nebo GN 1/1 (530x325 mm). V základní výbavě tohoto konvektomatu je zavážecí vozík. Dále lze k této velikosti dokoupit i mnoho dalšího příslušenství – náhradní zavážecí vozík, vybavení pro banketový systém výdeje apod. Systém vývinu páry je nástřikový nebo bojlerový. Tepelným zdrojem je pouze elektřina.
5 otáček ventilátoru + funkce FAN STOP : 18.000,- bez DPH Model konvektomatu Retigo Vision 1221 je ideální pro provozy s kapacitou 400-600 jídel denně. Rozměr gastronádob je GN 2/1 (650x530 mm) nebo GN 1/1 (530x325 mm). V základní výbavě tohoto konvektomatu je zavážecí vozík. Dále lze k této velikosti dokoupit i mnoho dalšího příslušenství – náhradní zavážecí vozík, vybavení pro banketový systém výdeje apod. Systém vývinu páry je nástřikový nebo bojlerový. Tepelným zdrojem je pouze elektřina.
Model konvektomatu Retigo Vision 2011 je ideální pro provozy s kapacitou 400-600 jídel denně. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). V základní výbavě tohoto konvektomatu je zavážecí vozík. Dále lze k této velikosti dokoupit i široké příslušenství – náhradní zavážecí vozík, vybavení pro banketový systém výdeje apod. Systém vývinu páry je nástřikový nebo bojlerový. Tepelným zdrojem je elektřina nebo plyn.
Extra zásuv navíc– Rozšířená kapacita zařízení
- unikátní oblé vnější sklo dveří - minimální riziko popálení - 4 bodová teplotní sonda - precizní kontrola teploty i uvnitř potraviny, - 5 rychlostí ventilátoru- Kontrola rychlosti distribuce vzduchu - zásuvy orientované napříč - žádná popálená zápěstí, lepší visuální kontrola, - Extra zásuv navíc– Rozšířená kapacita zařízení - velký barevný dotykový displej - jednoduchost a srozumitelnost ovládání - Easy cooking - vaření bez hranic - programování - možnost vytvoření až 1000 programů s 20 kroky - Piktogramy, Touch&Cook - pouze dva doteky a vaříte - Energy logic - náklady za energii pod kontrolou, zobrazení aktuální spotřeby elektřiny - Advanced boiler & direct injection system - rychlý a úsporný vývin páry - automatický předehřev/zchlazení - kompenzace změn teploty při otevření zařízení - Turbo steam - více čerstvé páry v okamžiku potřeby - Autoclima - ontrola nasycení páry (přesnost na 1 %) - velmi rychlá návratnost investice - Retigo Active cleaning system - Automatické čištění s minimální spotřebou vody - Active descaling system - automatické odvápnění varné komory - EcoLogic system - rekuperace a výrazné úspory na elektrické energii - WSS – Water Saving System - Minimalizace spotřeby vody - ACM - Automatic Capacity Management - přizpůsobení programu dle množství potraviny pro lepší výsledek
Zavážecí vozík VO 2021, IPX5 krytí – maximální bezpečnost v kuchyni
OVLÁDÁNÍ
Model konvektomatu Retigo Vision 2021 je ideální pro provozy s kapacitou 600-900 jídel denně. Rozměr gastronádob je GN 2/1 (650x530 mm) nebo GN 1/1 (530x325 mm). V základní výbavě tohoto konvektomatu je zavážecí vozík. Dále lze k této velikosti dokoupit i široké příslušenství – náhradní zavážecí vozík, vybavení pro banketový systém výdeje apod. Systém vývinu páry je nástřikový nebo bojlerový. Tepelným zdrojem je pouze elektřina.
Gastro-Eis-Technik CZ Bělohorská 77 Praha 6 - Břevnov Tel: 220 511 952
Nádražní 272 Hostivice Tel: 725 346 222