- přívod: R3/4" - odpad vody: DN50 - tlak vody: 150-600kPa nebo 0,15-0,6 Mps - síťová přípojka: 3 NAC 400v - průřez kabelu: 5x2,5 mm2
Dříve potřeboval kuchař k přípravě dobrého pokrmu kromě spousty úsilí také mnoho speciálních přístrojů a načiní, jako jsou gril, pec, sporák nebo pánve. Nyní mu stačí tyto 4 inteligentní funkce, které obohatí každou kuchyni.
iCooking Control
Stačí zadat požadovaný výsledek a vložit pokrm. Systém iCookingControl připraví jídlo přesně tak, jak si přejete. Systém se s Vámi dorozumívá a ukazuje Vám, jak pravě vaří, jaké úpravy provedl a jaká nastavení používá.
HiDensityControl
Patentovaná výkonná technologie pro zajištění jedinečné kvality pokrmů, rovnoměrné přípravy a varného výkonu. 100% nasyceni páry, dynamické proudění vzduchu rychlostí až 120 km/h a maximální odvlhčování varné komory rychlostí až 100 litrů za sekundu.
iLevelControl
Souběžnou přípravou různých pokrmů ušetříte čas. Funkce iLevelControl Vám poradí, která jídla lze vařit společně. Budete tedy nejen pracovat rychleji, ale také ušetříte peníze, energii i místo v kuchyni.
Efficient CareControl
Jedinečné automatické čištění, které dokáže rozpoznat nečistoty a vápenité usazeniny a odstranit je stisknutím jediného tlačítka. Lesk a hygienická čistota bez nepříznivého dopadu na životní prostředí a Vaši peněženku. Minimální spotřeba energie a vody. Rentabilní investice
Funkce
Systém iCookingControl se 7 provozními režimy: maso, drůbež, ryby, přílohy, pokrmy z vajec, pečivo a Finishing®. Stačí zadat požadovaný výsledek a systém automaticky zvolí ideální způsob přípravy.
˃ Předvolby podle jednotlivých zemí ˃ Dialog Cockpit – grafické zobrazení aktuálního klimatu ve varné komoře, předvídaného dalšího průběhu přípravy pokrmů, dosavadního průběhu a předpovědi dalších činností a možností po dokončení pokrmu ˃ iCC-Messenger – informace o aktuálních automaticky provedených úpravách nastavení varného postupu ˃ iCC-Monitor – přehledné zobrazení aktuálních automaticky provedených úprav nastavení varného postupu ˃ Režim záznamu – stanovení ideálního postupu podle teploty pokrmu při kalibraci produktů pro pozdější opětovnou přípravu bez snímače teploty pokrmu a s automatickým přizpůsobením podle množství připravovaného pokrmu. ˃ Automatické chlazení pro inteligentní úpravu klimatu varné komory ˃ System iLC-Messenger Vás informuje o aktuálních automaticky provedených úpravách varného postupu. ˃ Inteligentní řízení předehřevu a regulace podle várky – příprava podle vloženého pokrmu, okamžité vkládání bez čekacích dob, skvělé výsledky ˃ Režim konvektomatu s provozními režimy: para 30–130 °C, horký vzduch 30–300 °C, kombinace páry a horkého vzduchu 30–300 °C, Finishing® ˃ ClimaPlus Control® – měření, nastavení a regulace vlhkosti s přesnosti na procenta ˃ ClimaPlus® – měření vlhkosti s přesnosti na procenta, 5-stupňové nastavení a regulace ˃ Vysoce účinné odvlhčování varné komory s podtlakovou technologií ˃ Automatické procesy Finishing® pro banket, bufet, a la carte atd. ˃ Vaření s nízkými teplotami a vařeni přes noc ˃ Vaření s teplotním rozdílem k šetrné přípravě velkých kusů masa ˃ CareControl – system automatickeho čištění a péče o varnou komoru a generátor páry ˃ Vestavěná ruční sprcha s navíjecím mechanismem, vestavěný uzávěr vody a bezstupňové dávkování proudu ˃ Dvířka s dvojitým odvětrávaným sklem, výklopná vnitřní tabulka (pro snadné čištění) se speciálním povrstvením reflektujicím teplotu ˃ 6-bodový snímač teploty připravovaného pokrmu ˃ Individuální stanovení minimální a maximální teploty připravovaného pokrmu ˃ Možnost uložení 1200 vlastních programů o 12 krocích ˃ 5 programovatelných rychlostí prouděni vzduchu ˃ 5 programovatelných stupňů kynuti ˃ Funkce Cool Down – rychlé a bezpečné ochlazení varné komory ˃ Možnost zvlhčování ve 3 nastavitelných stupních (30–260 °C) v režimu horkého vzduchu nebo v kombinovaném režimu ˃ Rozhraní USB pro export dat HACCP, servisních dat a varných programů na paměťovou jednotku USB
- režim „Pára“ od 30 °C do 130 °C - vysoce výkonný generátor páry (nová regulace) - vždy hygienická čerstvá pára - režim „Horký vzduch“ od 30 °C do 300 °C - ze všech stran kolem připravovaných potravin - pokrm uvnitř nádherně šťavnatý (bílkoviny rychle tuhnou) - "finishing"- důsledné oddělení výroby a výdeje - pět rychlostí vzduchu
Dynamické proudění vzduchu a nová geometrie komory
Oba tyto faktory společně zajišťují absolutně homogenní rozdělení tepla a ve výsledném efektu dosud nepřekonanou rovnoměrnost přípravy pokrmu.
Aktivní regulace klimatu ve varné komoře
Nejúčinnější technologie odvlhčování pracuje extrémně rychle a i při úplném naplnění varného prostoru zajišťuje dokonalou přípravu pečených a smažených pokrmů: uvnitř jemné a šťavnaté, navenek dozlatova upečené a křupavé.
Účinná a hygienická tvorba čerstvé páry
Nejlepší zařízení pro vaření v páře. Nasycení páry je mimořádně rychlé a konstantně se udržuje na nejvyšší možné úrovni. Ryby, zelenina a jiné citlivé potraviny jsou šetrně připravovány v páře, a tak nedochází k vysoušení.
CombiMaster® Plus – všestranné zařízení
Konvektomat CombiMaster® Plus je skutečně všestranné zařízení, které se ve vaší kuchyni rychle stane nepostradatelným pomocníkem. Je prostorově nenáročný: Pokrmy, které jste dosud připravovali v několika varných zařízeních zabírajících velkou pracovní plochu, nyní připravíte v jediném, které vyžaduje instalační plochu menší než 1 m².
Režim vaření v páře o teplotě 30 °C až 130 °C
Vysoce výkonný generátor čerstvé páry s novým řídicím systémem zaručuje stálou hygienickou kvalitu čerstvé páry. Pokrmy připravujete bez přidávání vody a bez času potřebného pro zavářku. Konstantní teplota ve varné komoře a nejvyšší možné nasycení páry zajistí rovnoměrnou a velmi šetrnou přípravu, a tím i tu nejvyšší kvalitu pokrmů. Pokrmy si zachovají svěží barvy, ideální konzistenci i obsah živin a vitamínů obsažených zejména v zelenině. Citlivé pokrmy, jako jsou například dezerty crème caramel či flan, vzácné ryby nebo omáčka chantilly, se vám vždy podaří bez námahy i při velkém množství.
Režim horkého vzduchu o teplotě 30 °C až 300 °C
Horký vzduch proudící vysokou rychlostí obtéká kolem připravovaného pokrmu ze všech stran. Maso se ihned zatáhne, takže uvnitř zůstane báječně šťavnaté. Stálá teplota vzduchu až 300 °C není jen bezvýznamný technický detail, ale něco, co i při úplném zaplnění varné komory zaručí dostatečnou výkonovou rezervu. Umožní vám připravit šťavnatou pečínku, pokrmy z hluboce zmražených surovin, jako např. kalamáry, krokety, jarní závitky a kuřecí křidélka nebo nadýchané pečivo.
Kombinovaný režim s teplotami od 30 °C do 300 °C
V kombinovaném režimu se spojují všechny výhody horké páry, jako je krátká doba vaření, nízký úbytek hmotnosti při pečení a vysoká šťavnatost pokrmů, s přednostmi horkého vzduchu, ke kterým patří intenzivní vůně, lákavé zbarvení pokrmu a křupavá kůrčička. Maso nemusíte otáčet ani obracet a přitom výrazně zkrátíte dobu přípravy a předejdete úbytku hmotnosti při pečení až o 50 %.
Finishing®
Díky funkci Finishing® již nemusíte pokrmy připravovat těsně před podáváním. Od přílohy až po hotové menu: Optimální klima v konvektomatu CombiMaster® Plus vám umožní výrazně zkrátit dobu přípravy. Pokrmy si můžete připravit dopředu, zchladit je a před podáváním je ohřát na servírovací teplotu, ať již na podnosech a talířích, nebo v různých nádobách. Již nemusíte řešit udržování pokrmů v teplém stavu, při kterém jídlo ztrácí na kvalitě. Pracujte flexibilněji a nabídněte hostům ten nejlepší gastronomický zážitek.
Pět rychlostí proudění vzduchu
Ať už připravujete jídlo spíše robustní nebo citlivé, zařízení CombiMaster® Plus pokaždé zvolí tu správnou rychlost proudění vzduchu. Hravě zvládnete dokonce i přípravu suflé, dezertu éclair nebo třeba sušenek.
ClimaPlus® – i na správném klimatu záleží
Regulace vlhkosti poléváním a zaléváním nebo pokládáním a snímáním poklic mělo od nepaměti rozhodující význam pro zdařilou přípravu pokrmů. Mít kontrolu nad vlhkostí, to vyžaduje pozornost a čas, především však zkušenosti, cit a obratnost. Dnes se již lze bez těchto namáhavých postupů obejít, protože měřicí a regulační středisko konvektomatu CombiMaster® Plus dokáže udržovat ve varné komoře ideální klima. Systém ClimaPlus® nabízí inteligentní a jednoduchou technologii, která vychází z praktických kuchařských zkušeností, a zajišťuje tu nejvyšší kvalitu připravovaných pokrmů.
ClimaPlus® – aktivní regulace klimatu ve varné komoře
Senzory nepřetržitě měří vlhkost ve varné komoře a automaticky ji regulují podle vašich nastavení. Vlhkost se tedy do varné komory podle potřeby přivádí nebo se z ní naopak odvádí. Odpadají namáhavé a časově náročné činnosti, jako je polévání a zalévání. Funkci ClimaPlus® lze používat jak ručně, tak i jako součást programů přípravy pokrmů. V průběhu přípravy pokrmů můžete vlhkost samozřejmě měnit na základě vlastních zkušeností.
Bezpečnost, efektivita a pohodlí
Bezpečnost
Maximální bezpečnost práce díky nízkému umístění zásuvných roštů Společnost RATIONAL určuje standard, který udává směr. Nejvýše uložený zásuv se u všech velikostí zařízení nachází ve výšce 1,60 m. Dvířka s dvojitým zasklením chlazeným z vnitřní strany a opatřeným povrchovou vrstvou odrážející teplo Konstrukce zajišťuje velmi nízkou dotykovou teplotu na vnějším skle a umožňuje snadné čištění prostoru mezi oběma skly. Vestavěná odkapávací vanička pod dvířky Díky nepřetržitému vyprazdňování odkapávací vaničky i při otevřených dvířkách se nemůže stát, že by se na podlaze tvořily louže.
Efektivní využívání zdrojů
Přívod energie řízený podle skutečné potřeby Zcela nově vyvinutá regulační technika přivádí do potraviny pouze takové množství energie, jaké může skutečně pojmout. Vestavěný těsnicí mechanismus u volně stojících zařízení Bez ohledu na to, zda se používá stojanový vozík:Vestavěný těsnicí mechanismus nepotřebuje žádný přídavný těsnicí plech a přitom dokáže zabránit ztrátám vlhkosti i energie.O 28 % menší potřebná velikost instalační plochy Kompaktní rozměry zařízení zmenšují objem, který je nutno vyhřívat, a tím současně snižují spotřebu energie. Úzký otvor dvířek navíc poskytuje malý rozsah výklopného pohybu, čímž zajišťuje menší ztráty energie při otevírání dvířek varné komory. Vysoce výkonný výměník tepla Patent u plynových zařízení Zvláštní uspořádání výměníku tepla zajišťuje velmi vysoký stupeň účinnosti. Velké, hladké plochy usnadňují čištění. Plynové hořáky obdržely díky spalování s obzvláště nízkým obsahem škodlivin cenu za inovaci, která je udělována německým plynárenským sdružením.
Pohodlí
Vestavěná ruční sprcha Patent Plynulé nastavení proudu vody a ergonomické uspořádání výrazně zjednodušují hrubé čištění, oplachování a dolévání. Vestavěný vratný mechanismus a automatický uzávěr vody zaručují optimální bezpečnost a dodržení hygienických podmínek stanovených normou EN 1717 a sdružením SVGW (Švýcarský spolek plynáren a vodáren). Snadná instalace Díky integrovanému volnému odtoku podle normy EN 1717 již není potřeba žádný samostatný trychtýř. Schválení sdružením SVGW. Podélný zásuv Podélný zásuv umožňuje vkládání gastronomických nádob v provedení 1/3 a 2/3 GN. Nádoby lze snadnou zasouvat i vyjímat. Port USB Prostřednictvím rozhraní USB můžete zcela jednoduše dokumentovat data ve formátu HACCP, která byla shromažďována během uplynulých 10 dnů, načítat do paměťového zařízení programy přípravy pokrmů a aktualizovat software konvektomatu CombiMaster® Plus tak, aby vždy odpovídal posledním výsledkům výzkumů prováděných společností RATIONAL.
U příslušenství nedělejte kompromisy.
Teprve používání originálního příslušenství RATIONAL Vám otevře neomezené možnosti využívání varného systému SelfCookingCenter® XS. Vyznačuje se maximální robustností, díky čemuž se skvěle hodí pro každodenní zatížení v profesionální kuchyni. Jen s ním můžete zařízení využívat i ke speciálním účelům, např. pro přípravu předsmažených potravin nebo grilování kuřat a kachen. Bez zdlouhavého otáčení připravíte i řízky a steaky.
Digestoř UltraVent
Díky technologiím UltraVent a UltraVent Plus kterými je vybaven stroj, jsou vázány a odváděny vznikající páry. Nákladná technická opatření související s instalací systému pro odvětrávání tak již nejsou potřeba. Vyvedení digestoře do venkovního prostoru není nutné. Díky tomu můžete pokrmy bez problému připravovat i přímo před hosty.
teplota předehřátí až na 260°C konvekční vaření 30°C-260°C konvekční vaření + vlhkost 48°C - 260°C reverzní ventilátor s 2 rychlostmi - řada nových patentovaných prvků - ideální pro profesionální provoz společného stravování - nahrazuje klasické technologické postupy v gastronomii - vyroben pro pečení, vaření v páře, dušení, smažení, grilování - rozmrazování potravin, regenerace, dokonce na zavařování a sušení ovoce, vaření sous-vide, na kynutí těsta - příprava kompletního menu, včetně moučníků a příloh
Gastronádoba z nerezové oceli pro přípravu hranolek a pokrmů v páře.
Rozměry (V mm)40 mm
Perforovaná gastronádoba z nerezové oceli - výška 40mm.
nádoby: 5xGN1/1 rozteč vsunů: 67 mm příkon: 7,1 kW rozměry šxhxv: 750 x 773 x 772 mm hmotnost: 67 kg napětí/frekvence: 230 V / 50-60 Hz konvekční vaření 30 °C - 260 °C kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 48 °C - 260 °C maximální teplota předehřátí 260 °C
ZÁKLADNÍ INFORMACE:Řada elektrických konvektomatů ChefLux™ umožňuje snadno vykonávat nejrozšířenější tradiční varné procesy. DALŠÍ INFORMACE: Elektrický konvektomat Cheflux XV 393 je součástí nového portfolia světoznámé značky UNOX. Konvektomat disponuje řadou patentovaných vlastností a funkcí. Mezi tyto vlastnosti bychom mohli zařadit AIR.Plus - technologie zaručující dosažení rovnoměrné distribuce vzduchu a tepla uvnitř komory, DRY.Plus - technologie zabezpečující okamžitý odvod vlhkosti z komory, STEAM.Plus - možnost manuálního nastavení páry i za během varného procesu, Protekt.SAFE - tato technologie eliminuje nežádoucí energetické ztráty a tím snižuje spotřebu energie. Konvektomat Cheflux XV 393 je vybaven i dalšími praktickými a inovativními vlastnostmi jako jsou funkce pro nepřetržitý provoz INF, bezpečnostním termostatem, otevíratelným vnitřním sklem pro snadnější údržbu, nízkou hmotností - za použití moderních materiálů, osvětlením vnitřní komory díky halogenové žárovce.
Nepřilnavá hliníková rovná grilovací gastronádoba s rýhovaným povrchem
Rozměry (V mm)12 mm
1. cenu pro Vás vytvoříme určitě nejlepší, jen stačí zavolat 2. zdarma Vám vypočítáme splátkový kalendář bez navýšení ceny
BONUS:
3. doprava zdarma
RUČNĚ NASTAVITELNÉ VARNÉ PROCESY: - Konvekční vaření 30 °C - 260 °C - Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35 °C - 260 °C, se STEAM.Maxi™ od 30% do 90% - Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření 35 °C - 260 °C, se STEAM.Maxi™ od 10% do 20% - Pára při 35 °C - 130 °C se STEAM.Maxi™ technologií 100 % - Horký vzduch 30 °C - 260 °C s DRY.Maxi™ technologií nastavitelný od 10 % do 100 %
- Delta T vaření se sondou - sonda
POKROČILÉ A AUTOMATICKÉ NASTAVENÍ VARNÝCH PROCESŮ: - MIND.Maps™ technologie: nákres nekonečných varných procesů pouze jedním dotykem - PROGRAMY: 256 uložitelných programů uživatele - PROGRAMY: možnost přiřazení názvu a obrázku uloženým programům - PROGRAMY: uložit název receptu jeho napsáním (v jakémkoli jazyce)
DISTRIBUCE HORKÉHO VZDUCHU V KOMOŘE: - AIR.Maxi™ technologie: více ventilátorů s reverzním chodem - AIR.Maxi™ technologie: 2 manuálně nastavitelné rychlosti ventilátoru - AIR.Maxi™ technologie: 2 polostatické varné režimy
ŘÍZENÉ KLIMA VE VARNÉ KOMOŘE: - DRY.Maxi™ technologie: uživatelem nastavitelné rychlé odvětrání vlhkosti z varné komory - DRY.Maxi™ technologie: vaření s odvětrání vlhkosti při 30 °C - 260 °C - STEAM.Maxi™ technologie: pára 35 °C - 130 °C - STEAM.Maxi™ technologie: kombinace konvekčního vaření a páry 35 °C - 260 °C
SESTAVA: MAXI.LINK technologie: umožňuje zapojení zařízení do sestavy na sebe TEPELNÁ IZOLACE A BEZPEČNOST - Protek.SAFE™ technologie: maximální tepelná efektivita a bezpečnost (chladné vnější sklo a externí povrchy) - Protek.SAFE™ technologie: brzda ventilátoru omezující únik tepla při otevření dveří - Protek.SAFE™ technologie: regulace příkonu elektrického příkonu v závislosti na reálných požadavcích konvektomatu AUTOMATICKÉ MYTÍ Rotor.KLEAN™: 4 automatické mycí programy s kontrolovaným množstvím užité vody a čistícího prostředku Rotor.KLEAN™: nádrž na čistící prostředek integrovaná v konvektomatu PATENTOVANÉ DVEŘE Dveřní panty z vysoce odolného samomazného techno-polymeru (pro boční otevírání dveří) Možnost obrácení otevírání dveří i po instalaci Pozice aretace dveří v 60°-120°-180° POMOCNÉ FUNKCE Teplota předehřátí až na 260 °C nastavitelná obsluhou pro každý program zvlášť Zobrazení časového odpočtu pro dokončení zvoleného varného programu (bez sondy jádra) Udržovací režim «HOLD» Kontinuální režim «INF» Vizualizace a nastavení reálného času, teploty sondy jádra, teploty uvnitř komory, vlhkosti a rychlosti otáček ventilátorů Nastavitelné zobrazení teploty v °C nebo °F TECHNICKÉ DETAILY Varná komora z vysoce odolné nerezové oceli s oblými rohy pro jednoduché čištění a údržbu Osvětlení varné komory externím LED světlem Páře odolný MASTER.Touch ovládací panel Vysoce odolný dveřní zámek z uhlíkových vláken Odkapová miska s nepřetržitým odvodem kondenzátu i při otevřených dveřích Objemná odpadní nádoba s možností napojení na odpad Nízká hmotnost - robustní konstrukce využívající moderní materiály Kontakní dveřní spínač 2-stupňová dveřní klika Autodiagnostický systém pro detekci problémů a poruch Bezpečnostní termostat Otevíratelné vnitřní sklo pro snadnou údržbu
Nerezový C-profil vsunů
NA OBJEDNÁVKU:
- UNOX.Link s extra tenkou vpichovou jehlou sous-vide: 8945,- bez DPH
- Sada sprchy: 3415,- bez DPH
- opačné otevírání dveří: 8130,- bez DPH
Dále lze doobjednat čtečka, digestoř, zavážecí vozík, banketový vozík na talíře, termoobal na vozíky (ceny zjistíte po telefonu)
Gastro-Eis-Technik CZ Bělohorská 77 Praha 6 - Břevnov Tel: 220 511 952
Nádražní 272 Hostivice Tel: 725 346 222