Elektrické

Tepelná technika Konvektomaty Elektrické

Řadit podle:
Zobrazit:
Výrobce:
  • Kapacita: 6 x 1/1 GN
  • Počet jídel: 30-80 /den
  • Typ: Elektrický
  • Příkon: 11 kW
  • Napětí: 400 V
  • Redukce teploty: 30-300
  • Jištění: 3 x 16 A
  • Vsuny: 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN
  • Rozměry (š/h/v): 847 x 771 x 782 mm
  • Přítok/Odtok: R 3/4“ / DN 50
  • Tlak: 150-600 kPa / 0,15-0,6 Mpa
  • Hmotnost: 112,5 kg


- přívod: R3/4"
- odpad vody: DN50
- tlak vody: 150-600kPa nebo 0,15-0,6 Mps
- síťová přípojka: 3 NAC 400v
- průřez kabelu: 5x2,5 mm2

Dříve potřeboval kuchař k přípravě dobrého pokrmu kromě spousty úsilí také mnoho speciálních přístrojů a načiní, jako jsou gril, pec, sporák nebo pánve. Nyní mu stačí tyto 4 inteligentní funkce, které obohatí každou kuchyni.

iCooking Control

Stačí zadat požadovaný výsledek a vložit pokrm.

Systém iCookingControl připraví jídlo přesně tak,

jak si přejete. Systém se s Vámi dorozumívá a ukazuje Vám,

jak pravě vaří, jaké úpravy provedl a jaká nastavení používá.

HiDensityControl

Patentovaná výkonná technologie pro zajištění

jedinečné kvality pokrmů, rovnoměrné přípravy a

varného výkonu. 100% nasyceni páry, dynamické proudění

vzduchu rychlostí až 120 km/h a maximální odvlhčování

varné komory rychlostí až 100 litrů za sekundu.

iLevelControl

Souběžnou přípravou různých pokrmů ušetříte čas.

Funkce iLevelControl Vám poradí, která jídla lze vařit

společně. Budete tedy nejen pracovat rychleji, ale také ušetříte

peníze, energii i místo v kuchyni.

Efficient CareControl

Jedinečné automatické čištění, které dokáže rozpoznat

nečistoty a vápenité usazeniny a odstranit je stisknutím

jediného tlačítka. Lesk a hygienická čistota bez nepříznivého dopadu

na životní prostředí a Vaši peněženku. Minimální spotřeba energie a vody. Rentabilní investice

Funkce

Systém iCookingControl se 7 provozními režimy: maso, drůbež, ryby, přílohy,
pokrmy z vajec, pečivo a Finishing®. Stačí zadat požadovaný výsledek a
systém automaticky zvolí ideální způsob přípravy.

˃ Předvolby podle jednotlivých zemí
˃ Dialog Cockpit – grafické zobrazení aktuálního klimatu ve varné komoře,
předvídaného dalšího průběhu přípravy pokrmů, dosavadního průběhu a
předpovědi dalších činností a možností po dokončení pokrmu
˃ iCC-Messenger – informace o aktuálních automaticky provedených úpravách
nastavení varného postupu
˃ iCC-Monitor – přehledné zobrazení aktuálních automaticky provedených úprav
nastavení varného postupu
˃ Režim záznamu – stanovení ideálního postupu podle teploty pokrmu při kalibraci
produktů pro pozdější opětovnou přípravu bez snímače teploty pokrmu a s automatickým
přizpůsobením podle množství připravovaného pokrmu.
˃ Automatické chlazení pro inteligentní úpravu klimatu varné komory
˃ System iLC-Messenger Vás informuje o aktuálních automaticky provedených
úpravách varného postupu.
˃ Inteligentní řízení předehřevu a regulace podle várky – příprava podle vloženého
pokrmu, okamžité vkládání bez čekacích dob, skvělé výsledky
˃ Režim konvektomatu s provozními režimy: para 30–130 °C, horký vzduch 30–300 °C,
kombinace páry a horkého vzduchu 30–300 °C, Finishing®
˃ ClimaPlus Control® – měření, nastavení a regulace vlhkosti s přesnosti na procenta
˃ ClimaPlus® – měření vlhkosti s přesnosti na procenta, 5-stupňové nastavení a regulace
˃ Vysoce účinné odvlhčování varné komory s podtlakovou technologií
˃ Automatické procesy Finishing® pro banket, bufet, a la carte atd.
˃ Vaření s nízkými teplotami a vařeni přes noc
˃ Vaření s teplotním rozdílem k šetrné přípravě velkých kusů masa
˃ CareControl – system automatickeho čištění a péče o varnou komoru a generátor páry
˃ Vestavěná ruční sprcha s navíjecím mechanismem, vestavěný uzávěr vody a bezstupňové dávkování proudu
˃ Dvířka s dvojitým odvětrávaným sklem, výklopná vnitřní tabulka (pro snadné čištění) se speciálním povrstvením reflektujicím teplotu
˃ 6-bodový snímač teploty připravovaného pokrmu ˃ Individuální stanovení minimální a maximální teploty připravovaného pokrmu
˃ Možnost uložení 1200 vlastních programů o 12 krocích ˃ 5 programovatelných rychlostí prouděni vzduchu ˃ 5 programovatelných stupňů kynuti
˃ Funkce Cool Down – rychlé a bezpečné ochlazení varné komory
˃ Možnost zvlhčování ve 3 nastavitelných stupních (30–260 °C) v režimu horkého vzduchu nebo v kombinovaném režimu
˃ Rozhraní USB pro export dat HACCP, servisních dat a varných programů na paměťovou jednotku USB

Konvektomat Rational SCC 61E 5Senses (400V)
0 Kč
0 Kč s DPH
  • kapacita: 7x GN 1/1
  • příkon/napětí: 13,95 kW / 400 V
  • rozměry (š/h/v): 920 x 810 x 1075 mm
  • komora: 660 x 427 x 825 mm
  • ventilátor: 3x reverzní
  • zásuvy: 75 mm
  • váha: 95 kg


- výkonný reverzovaný ventilátor (tři rychlosti)
- 3 varné programy (pára, horký vzduch a kombinace) s chlazením
- vpichová sonda jádra ve standardu
- pára s řízeným nástřikem 0 - 100 %
- celonerezové provedení pro zvýšení hygienického standardu
- komfortní funkce zchlazení komory a odvlhčování komory pomocí klapky
- dvojité odvětrávané sklo dveří pro vyšší izolaci a odnímatelné těsnění
- jednoduché elektromechanické ovládání (vypnutí při otevření)
- možnost etážového sestavení strojů na sebe

Konvektomat EDE-910-HS Primax
79 896 Kč
96 674 Kč s DPH
  • Kapacita: 6 x 1/1 GN
  • Počet jídel: 30-80 /den
  • Příkon: 11 kW
  • Napětí: 400 V
  • Vsuny: 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN
  • Rozměry (š/h/v): 847 x 771 x 782 mm
  • Váha: 105.5 kg
  • Přítok/Odtok: R 3/4“ / DN 50
  • Tlak: 150-600 kPa / 0,15-0,6 Mpa



- režim „Pára“ od 30 °C do 130 °C
- vysoce výkonný generátor páry (nová regulace)
- vždy hygienická čerstvá pára
- režim „Horký vzduch“ od 30 °C do 300 °C
- ze všech stran kolem připravovaných potravin
- pokrm uvnitř nádherně šťavnatý (bílkoviny rychle tuhnou)
- "finishing"- důsledné oddělení výroby a výdeje
- pět rychlostí vzduchu

Dynamické proudění vzduchu a nová geometrie komory

Oba tyto faktory společně zajišťují absolutně homogenní rozdělení tepla a ve výsledném efektu dosud nepřekonanou rovnoměrnost přípravy pokrmu.

Aktivní regulace klimatu ve varné komoře

Nejúčinnější technologie odvlhčování pracuje extrémně rychle a i při úplném naplnění varného prostoru zajišťuje dokonalou přípravu pečených a smažených pokrmů: uvnitř jemné a šťavnaté, navenek dozlatova upečené a křupavé.

Účinná a hygienická tvorba čerstvé páry

Nejlepší zařízení pro vaření v páře. Nasycení páry je mimořádně rychlé a konstantně se udržuje na nejvyšší možné úrovni. Ryby, zelenina a jiné citlivé potraviny jsou šetrně připravovány v páře,
a tak nedochází k vysoušení.

CombiMaster® Plus – všestranné zařízení

Konvektomat CombiMaster® Plus je skutečně všestranné zařízení, které se ve vaší kuchyni rychle stane nepostradatelným pomocníkem. Je prostorově nenáročný: Pokrmy, které jste dosud připravovali v několika varných zařízeních zabírajících velkou pracovní plochu, nyní připravíte v jediném, které vyžaduje instalační plochu menší než 1 m².

Režim vaření v páře o teplotě 30 °C až 130 °C

Vysoce výkonný generátor čerstvé páry s novým řídicím systémem zaručuje stálou hygienickou kvalitu čerstvé páry. Pokrmy připravujete bez přidávání vody a bez času potřebného pro zavářku. Konstantní teplota ve varné komoře a nejvyšší možné nasycení páry zajistí rovnoměrnou a velmi šetrnou přípravu, a tím i tu nejvyšší kvalitu pokrmů. Pokrmy si zachovají svěží barvy, ideální konzistenci i obsah živin a vitamínů obsažených zejména v zelenině. Citlivé pokrmy, jako jsou například dezerty crème caramel či flan, vzácné ryby nebo omáčka chantilly, se vám vždy podaří bez námahy i při velkém množství.

Režim horkého vzduchu o teplotě 30 °C až 300 °C

Horký vzduch proudící vysokou rychlostí obtéká kolem připravovaného pokrmu ze všech stran. Maso se ihned zatáhne, takže uvnitř zůstane báječně šťavnaté. Stálá teplota vzduchu až 300 °C není jen bezvýznamný technický detail, ale něco, co i při úplném zaplnění varné komory zaručí dostatečnou výkonovou rezervu. Umožní vám připravit šťavnatou pečínku, pokrmy z hluboce zmražených surovin, jako např. kalamáry, krokety, jarní závitky a kuřecí křidélka nebo nadýchané pečivo.

Kombinovaný režim s teplotami od 30 °C do 300 °C

V kombinovaném režimu se spojují všechny výhody horké páry, jako je krátká doba vaření, nízký úbytek hmotnosti při pečení a vysoká šťavnatost pokrmů, s přednostmi horkého vzduchu, ke kterým patří intenzivní vůně, lákavé zbarvení pokrmu a křupavá kůrčička. Maso nemusíte otáčet ani obracet a přitom výrazně zkrátíte dobu přípravy a předejdete úbytku hmotnosti při pečení až o 50 %.

Finishing®

Díky funkci Finishing® již nemusíte pokrmy připravovat těsně před podáváním. Od přílohy až po hotové menu: Optimální klima v konvektomatu CombiMaster® Plus vám umožní výrazně zkrátit dobu přípravy. Pokrmy si můžete připravit dopředu, zchladit je a před podáváním je ohřát na servírovací teplotu, ať již na podnosech a talířích, nebo v různých nádobách. Již nemusíte řešit udržování pokrmů v teplém stavu, při kterém jídlo ztrácí na kvalitě. Pracujte flexibilněji a nabídněte hostům ten nejlepší gastronomický zážitek.

Pět rychlostí proudění vzduchu

Ať už připravujete jídlo spíše robustní nebo citlivé, zařízení CombiMaster® Plus pokaždé zvolí tu správnou rychlost proudění vzduchu. Hravě zvládnete dokonce i přípravu suflé, dezertu éclair nebo třeba sušenek.

ClimaPlus® – i na správném klimatu záleží

Regulace vlhkosti poléváním a zaléváním nebo pokládáním a snímáním poklic mělo od nepaměti rozhodující význam pro zdařilou přípravu pokrmů. Mít kontrolu nad vlhkostí, to vyžaduje pozornost a čas, především však zkušenosti, cit a obratnost. Dnes se již lze bez těchto namáhavých postupů obejít, protože měřicí a regulační středisko konvektomatu CombiMaster® Plus dokáže udržovat ve varné komoře ideální klima. Systém ClimaPlus® nabízí inteligentní a jednoduchou technologii, která vychází z praktických kuchařských zkušeností, a zajišťuje tu nejvyšší kvalitu připravovaných pokrmů.

ClimaPlus® – aktivní regulace klimatu ve varné komoře

Senzory nepřetržitě měří vlhkost ve varné komoře a automaticky ji regulují podle vašich nastavení. Vlhkost se tedy do varné komory podle potřeby přivádí nebo se z ní naopak odvádí. Odpadají namáhavé a časově náročné činnosti, jako je polévání a zalévání. Funkci ClimaPlus® lze používat jak ručně, tak i jako součást programů přípravy pokrmů. V průběhu přípravy pokrmů můžete vlhkost samozřejmě měnit na základě vlastních zkušeností.

Bezpečnost, efektivita a pohodlí

Bezpečnost

Maximální bezpečnost práce díky nízkému umístění zásuvných roštů Společnost RATIONAL určuje standard, který udává směr. Nejvýše uložený zásuv se u všech velikostí zařízení nachází ve výšce 1,60 m. Dvířka s dvojitým zasklením chlazeným z vnitřní strany a opatřeným povrchovou vrstvou odrážející teplo Konstrukce zajišťuje velmi nízkou dotykovou teplotu na vnějším skle a umožňuje snadné čištění prostoru mezi oběma skly. Vestavěná odkapávací vanička pod dvířky Díky nepřetržitému vyprazdňování odkapávací vaničky i při otevřených dvířkách se nemůže stát, že by se na podlaze tvořily louže.

Efektivní využívání zdrojů

Přívod energie řízený podle skutečné potřeby Zcela nově vyvinutá regulační technika přivádí do potraviny pouze takové množství energie, jaké může skutečně pojmout. Vestavěný těsnicí mechanismus u volně stojících zařízení Bez ohledu na to, zda se používá stojanový vozík:Vestavěný těsnicí mechanismus nepotřebuje žádný přídavný těsnicí plech a přitom dokáže zabránit ztrátám vlhkosti i energie.O 28 % menší potřebná velikost instalační plochy Kompaktní rozměry zařízení zmenšují objem, který je nutno vyhřívat, a tím současně snižují spotřebu energie. Úzký otvor dvířek navíc poskytuje malý rozsah výklopného pohybu, čímž zajišťuje menší ztráty energie při otevírání dvířek varné komory. Vysoce výkonný výměník tepla Patent u plynových zařízení Zvláštní uspořádání výměníku tepla zajišťuje velmi vysoký stupeň účinnosti. Velké, hladké plochy usnadňují čištění. Plynové hořáky obdržely díky spalování s obzvláště nízkým obsahem škodlivin cenu za inovaci, která je udělována německým plynárenským sdružením.

Pohodlí

Vestavěná ruční sprcha Patent Plynulé nastavení proudu vody a ergonomické uspořádání výrazně zjednodušují hrubé čištění, oplachování a dolévání. Vestavěný vratný mechanismus a automatický uzávěr vody zaručují optimální bezpečnost a dodržení hygienických podmínek stanovených normou EN 1717 a sdružením SVGW (Švýcarský spolek plynáren a vodáren). Snadná instalace Díky integrovanému volnému odtoku podle normy EN 1717 již není potřeba žádný samostatný trychtýř. Schválení sdružením SVGW. Podélný zásuv Podélný zásuv umožňuje vkládání gastronomických
nádob v provedení 1/3 a 2/3 GN. Nádoby lze snadnou zasouvat i vyjímat. Port USB Prostřednictvím rozhraní USB můžete zcela jednoduše dokumentovat data ve formátu HACCP, která byla shromažďována během uplynulých 10 dnů, načítat do paměťového zařízení programy přípravy pokrmů a aktualizovat software konvektomatu CombiMaster® Plus tak, aby vždy odpovídal posledním výsledkům výzkumů prováděných společností RATIONAL.

U příslušenství nedělejte kompromisy.

Teprve používání originálního příslušenství RATIONAL Vám otevře neomezené možnosti využívání varného systému SelfCookingCenter® XS. Vyznačuje se maximální robustností, díky čemuž se skvěle hodí pro každodenní zatížení v profesionální kuchyni. Jen s ním můžete zařízení využívat i ke speciálním účelům, např. pro přípravu předsmažených potravin nebo grilování kuřat a kachen. Bez zdlouhavého otáčení připravíte i řízky a steaky.

Digestoř UltraVent

Díky technologiím UltraVent a UltraVent Plus kterými je vybaven stroj, jsou vázány a odváděny vznikající páry. Nákladná technická opatření související s instalací systému pro odvětrávání tak již nejsou potřeba. Vyvedení digestoře do venkovního prostoru není nutné. Díky tomu můžete pokrmy bez problému připravovat i přímo před hosty.

Konvektomat CombiMaster Plus 61 E Rational
188 900 Kč
169 998 Kč
205 698 Kč s DPH
  • kapacita: 7x GN 1/1
  • příkon/napětí: 9,3 kW / 400 V
  • rozměry (š/h/v): 920 x 810 x 850 mm
  • komora: 660 x 420 x 600 mm
  • ventilátor: 2x reverzní
  • zásuvy: 75 mm
  • váha: 80 kg


- výkonný reverzovaný ventilátor (dvě rychlosti)
- 3 varné programy (pára, horký vzduch a kombinace) s chlazením
- vpichová sonda jádra ve standardu
- pára s řízeným nástřikem 0 - 100 %
- celonerezové provedení pro zvýšení hygienického standardu
- komfortní funkce zchlazení komory a odvlhčování komory pomocí klapky
- dvojité odvětrávané sklo dveří pro vyšší izolaci a odnímatelné těsnění
- jednoduché elektromechanické ovládání (vypnutí při otevření)
- možnost etážového sestavení strojů na sebe

Konvektomat EDE-907-HS Primax
69 896 Kč
84 574 Kč s DPH
  • kapacita: 5x GN 1/1
  • příkon/napětí: 6,3 kW / 400 V
  • rozměry (š/h/v): 920 x 810 x 700 mm
  • komora: 660 x 420 x 450 mm
  • ventilátor: 2x reverzní
  • zásuvy: 75 mm
  • váha: 80 kg


- výkonný reverzovaný ventilátor (dvě rychlosti)
- 3 varné programy (pára, horký vzduch a kombinace) s chlazením
- vpichová sonda jádra ve standardu
- pára s řízeným nástřikem 0 - 100 %
- celonerezové provedení pro zvýšení hygienického standardu
- komfortní funkce zchlazení komory a odvlhčování komory pomocí klapky
- dvojité odvětrávané sklo dveří pro vyšší izolaci a odnímatelné těsnění
- jednoduché elektromechanické ovládání (vypnutí při otevření)
- možnost etážového sestavení strojů na sebe

Konvektomat EDE-905-HS Primax
56 897 Kč
68 845 Kč s DPH
  • nádoby: 7x GN 1/1
  • napětí/příkon: 400 V / 10,5 kW
  • rozměry (š/h/v): 860 x 900 x 930 mm
  • rozteč vsunů: 67 mm
  • váha: 80 kg

teplota předehřátí až na 260°C
konvekční vaření 30°C-260°C
konvekční vaření + vlhkost 48°C - 260°C
reverzní ventilátor s 2 rychlostmi


- řada nových patentovaných prvků
- ideální pro profesionální provoz společného stravování
- nahrazuje klasické technologické postupy v gastronomii
- vyroben pro pečení, vaření v páře, dušení, smažení, grilování
- rozmrazování potravin, regenerace, dokonce na zavařování a sušení ovoce, vaření sous-vide, na kynutí těsta
- příprava kompletního menu, včetně moučníků a příloh

XV 593 Konvektomat Unox
78 590 Kč
70 731 Kč
85 585 Kč s DPH
  • kapacita: 5x GN 2/3
  • příkon/napětí: 3,5 kW / 230 V
  • rozměry (š/h/v): 760 x 700 x 700 mm
  • komora: 500 x 370 x 450 mm
  • ventilátor: 1x reverzní
  • zásuvy: 75 mm
  • váha: 60 kg


- výkonný reverzovaný ventilátor (dvě rychlosti)
- 3 varné programy (pára, horký vzduch a kombinace) s chlazením
- vpichová sonda jádra ve standardu
- pára s řízeným nástřikem 0 - 100 %
- celonerezové provedení pro zvýšení hygienického standardu
- komfortní funkce zchlazení komory a odvlhčování komory pomocí klapky
- dvojité odvětrávané sklo dveří pro vyšší izolaci a odnímatelné těsnění
- jednoduché elektromechanické ovládání (vypnutí při otevření)
- možnost etážového sestavení strojů na sebe

Konvektomat EDE-805-HS Primax
49 897 Kč
60 375 Kč s DPH
Sada obsahuje: GRP 815, TG 935, TG 885, TG 870, TG 905 a TG 890.
Startovací set plechů a gastronádob GN 1/1
11 330 Kč
13 709 Kč s DPH
  • vyvíjení páry: bojlerový
  • model: elektrický
  • kapacita: 20 x GN 1/1
  • celkový příkon: 31,8 kW
  • napětí: 400 V/ 50 Hz 
  • výdej: 150 - 300 jídel
  • rozměry vnější (š/h/v): 960 x 825 x 1810 mm
  • rozteč: 63 mm


    • jedno tlačítko pro vstup do knihovny s 90ti přednastavenými recepty nebo pro volbu nových receptů nebo úpravu přednastavených receptů.
    • programovatelný s uložením 99 programů s 4 varnými fázemi. Průběh kroků v automatickém sledu
    • manuální vaření s třemi režimy vaření: horký vzduch s Autoclima 30 - 300 ° C, pára 30 - 130 ° C Nízkoteplotní atmosférická, cílená, Kombinace s Autoclima 30 - 300 ° C
    • Autoclima: automatický systém pro měření a kontrolu vlhkosti ve varné komoře. Teplota a vlhkost jsou řízeny automaticky na ideální úrovni v závislosti na potravinách k vaření. Šťavnatost a něha jsou zajištěny při ohřívání předem vařené potraviny.
    • Fast Dry – rychlé odvětrání vlhkosti z varného prostoru zajišťuje perfektní křehkost a hnědnutí smažených jídel, grilovaných pokrmů, dezertů a chleba, a to i při plném zatížení. Využívá 100% zatížení.
    • klávesa pro přístup k vaření. Programy, které byly uložený nebo mají být uloženy
    • alfanumerická klávesnice pro rychlé zadávání (doobjednat)
    • SCROLLER PLUS: knoflík funkcí – posun – a potvrzení volby
    • ruční předehřev
    • Autorevers - automatické brzděné přepínání směru otáčení ventilátoru pro dokonalé stejnoměrné vaření
    • USB rozhraní pro aktualizace software, programů vaření a stahování dat HACCP(doobjednat)
    • Rychlé zchlazení varné komory. Autodiagnostika závad
    • Ecovapor - Sapiens uznává úroveň páry a používá pouze množství energie potřebné. S EcoVapor systémem, je zde určité snížení spotřeby vody a energie díky automatickému řízení sytosti páry ve varné komoře. -10% energie, -50% vody, -10% páry
    • ECOSPEED - pomocí této funkce, uznáním množství a druh produktu, který se vaří, Sapiens optimalizuje a řídí dodávku energie a udržuje správnou teplotu pečení, předcházet žádné výkyvy. Výsledek: používá jen takové množství energie potřebné 
      -10% energie, -30% vody, -5% ztráta hmotnosti
    • dokonale hladká a vodotěsná komora
    • dveře s dvojitým tvrzeným sklem se vzduchovou komorou a sklem propouštěcí minimální teplo do kuchyně
    • otevíratelné vnitřní sklo pro snadné čištění
    • dveře s bezpečnostním tříbodovým systémem zavírání
    • CALOT systém v sérii pro bojlerové modely, který zabraňuje vzniku vápenatých usazenin v bojleru, s dávkováním tekutého prostředku z kanystru. Tekutý prostředek CalFreel v balení 10 litrů.
    • LM systém automatického mytí, vybaven jednou čistící nádrží Combiclean 10kg.(doobjednat)
    • sondy (doobjednat)
    • otočení dveří(doobjednat)
    • vestavěná a samonavíjecí ruční sprcha
  • konvektomat LAINOX SAPIENS SAEB201
    528 360 Kč
    449 106 Kč
    543 418 Kč s DPH

     Gastronádoba z nerezové oceli pro přípravu hranolek a pokrmů v páře.

    Rozměry (V mm)40 mm

    Gastronádoba z nerezové oceli / GRP 815
    1 815 Kč
    2 196 Kč s DPH

    Perforovaná gastronádoba z nerezové oceli -  výška 40mm.

    Perforovaná gastronádoba z nerezové oceli - 40mm / TG 820
    1 045 Kč
    1 264 Kč s DPH

    nádoby: 5xGN1/1
    rozteč vsunů: 67 mm
    příkon: 7,1 kW
    rozměry šxhxv: 750 x 773 x 772 mm
    hmotnost: 67 kg
    napětí/frekvence: 230 V / 50-60 Hz
    konvekční vaření 30 °C - 260 °C
    kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 48 °C - 260 °C
    maximální teplota předehřátí 260 °C

    ZÁKLADNÍ INFORMACE:Řada elektrických konvektomatů ChefLux™ umožňuje snadno vykonávat nejrozšířenější tradiční varné procesy. 

    DALŠÍ INFORMACE:
    Elektrický konvektomat Cheflux XV 393 je součástí nového portfolia světoznámé značky UNOX. Konvektomat disponuje řadou patentovaných vlastností a funkcí.
    Mezi tyto vlastnosti bychom mohli zařadit AIR.Plus - technologie zaručující dosažení rovnoměrné distribuce vzduchu a tepla uvnitř komory, DRY.Plus - technologie zabezpečující okamžitý odvod vlhkosti z komory, STEAM.Plus - možnost manuálního nastavení páry i za během varného procesu, Protekt.SAFE - tato technologie eliminuje nežádoucí energetické ztráty a tím snižuje spotřebu energie.
    Konvektomat Cheflux XV 393 je vybaven i dalšími praktickými a inovativními vlastnostmi jako jsou funkce pro nepřetržitý provoz INF, bezpečnostním termostatem, otevíratelným vnitřním sklem pro snadnější údržbu, nízkou hmotností - za použití moderních materiálů, osvětlením vnitřní komory díky halogenové žárovce.

    XV 393 ChefLux Unox
    58 265 Kč
    52 439 Kč
    63 451 Kč s DPH
  • vyvíjení páry: nástřik
  • model: elektrický
  • kapacita: 20 x GN 1/1
  • celkový příkon: 31,8 kW
  • napětí: 400 V/ 50 Hz 
  • výdej: 150 - 300 jídel
  • rozměry vnější (š/h/v): 960 x 825 x 1810 mm
  • rozteč: 63 mm


    • jedno tlačítko pro vstup do knihovny s 90ti přednastavenými recepty nebo pro volbu nových receptů nebo úpravu přednastavených receptů.
    • programovatelný s uložením 99 programů s 4 varnými fázemi. Průběh kroků v automatickém sledu
    • manuální vaření s třemi režimy vaření: horký vzduch s Autoclima 30 - 300 ° C, pára 30 - 130 ° C Nízkoteplotní atmosférická, cílená, Kombinace s Autoclima 30 - 300 ° C
    • Autoclima: automatický systém pro měření a kontrolu vlhkosti ve varné komoře. Teplota a vlhkost jsou řízeny automaticky na ideální úrovni v závislosti na potravinách k vaření. Šťavnatost a něha jsou zajištěny při ohřívání předem vařené potraviny.
    • Fast Dry – rychlé odvětrání vlhkosti z varného prostoru zajišťuje perfektní křehkost a hnědnutí smažených jídel, grilovaných pokrmů, dezertů a chleba, a to i při plném zatížení. Využívá 100% zatížení.
    • klávesa pro přístup k vaření. Programy, které byly uložený nebo mají být uloženy
    • alfanumerická klávesnice pro rychlé zadávání (doobjednat)
    • SCROLLER PLUS: knoflík funkcí – posun – a potvrzení volby
    • ruční předehřev
    • Autorevers - automatické brzděné přepínání směru otáčení ventilátoru pro dokonalé stejnoměrné vaření
    • USB rozhraní pro aktualizace software, programů vaření a stahování dat HACCP(doobjednat)
    • Rychlé zchlazení varné komory. Autodiagnostika závad
    • Ecovapor - Sapiens uznává úroveň páry a používá pouze množství energie potřebné. S EcoVapor systémem, je zde určité snížení spotřeby vody a energie díky automatickému řízení sytosti páry ve varné komoře. -10% energie, -50% vody, -10% páry
    • ECOSPEED - pomocí této funkce, uznáním množství a druh produktu, který se vaří, Sapiens optimalizuje a řídí dodávku energie a udržuje správnou teplotu pečení, předcházet žádné výkyvy. Výsledek: používá jen takové množství energie potřebné 
      -10% energie, -30% vody, -5% ztráta hmotnosti
    • dokonale hladká a vodotěsná komora
    • dveře s dvojitým tvrzeným sklem se vzduchovou komorou a sklem propouštěcí minimální teplo do kuchyně
    • otevíratelné vnitřní sklo pro snadné čištění
    • dveře s bezpečnostním tříbodovým systémem zavírání
    • LM systém automatického mytí, vybaven jednou čistící nádrží Combiclean 10kg.(doobjednat)
    • sondy (doobjednat)
    • otočení dveří(doobjednat)
    • vestavěná a samonavíjecí ruční sprcha
  • konvektomat LAINOX SAPIENS SAEV201
    449 400 Kč
    381 990 Kč
    462 208 Kč s DPH
  • vyvíjení páry: nástřik
  • model: elektrický
  • kapacita: 20x GN 2/1 nebo 40x GN 1/1
  • celkový příkon: 61,8 kW
  • napětí: 400 V/ 50 Hz 
  • výdej: 300 - 500 jídel
  • rozměry vnější (š/h/v): 1290 x 895 x 1810 mm
  • teplota pečení: 30 - 300 °C
  • pára:  30 - 130 °C
  • kombinace pára+pečení: 30 - 300 °C
  • rozteč: 63 mm



    • nepotřebujete tištěné kuchařky
    • všechny receptury na jednom místě v Cloudu, stačí si je jen stáhnout
    • jednoduchý download nových receptur od LAINOX kuchařů z celého světa
    • zálohování veškerého obsahu Vašeho NABOO vč. osobního nastavení
    • sdílení obsahu s dalšími zařízeními
    • připojení přes Wi-Fi nebo ethernet
    • manuální vaření se třemi provozními režimy: Pečení od 30 ° C do 300 ° C, pára od 30 ° C do 130 ° C, Kombinace Pečení + Pára od 30 ° C do 300 ° C
    • programovatelné režimy - možnost naprogramovat a uložit metody vaření v automatickém sledu (až 15 cyklů) s možností pojmenování programů a uložení fotografií a informací o receptu.
    • ovládání pomocí 10" dotykového barevného displeje s vysokým rozlišením s TouchScreen funkcí a Scroller ovladačem
    • pracovní plocha jednoduše přizpůsobitelná dle Vašich představ a požadavků
    • plná podpora českého jazyka
    • pro každého zákazníka lze nastavit vlastní režim programů + rychlé volby možnost napojení na HACCP, archivace dat a stahování nových receptů
    • ICS - Interactive Cooking Systém, automatické vaření jedním dotykem, se zavedenými recepty
    • Autoclima - přesné nastavení a průběžná regulace vlhkosti ve varné komoře
    • Fast Dry - rychlé odvětrání vlhkosti z varné komory v průběhu vaření
    • Extra funkce - udržování, regenerace, rozmrazování, multilevel s inteligentním rozeznáváním použitelných receptů,
    • SOUS-VIDE - vaření ve vakuu, uzení  v případě zakoupení Ø 1mm sondy
    • Ecovapor - systém optimalizace výroby páry při parním vaření
    • Turbovapor - funkce pro maximální produkci páry při vaření velkých nebo tuhých potravin
    • ECOVAPOR - systém pro snížení spotřeby vody a elektrické energie, automatická kontrola
    • Ecospeed - optimalizace ohřevu varné komory v závislosti na druhu pokrmů, na základě množství a typu produktů, Naboo optimalizuje a řídí dodávku energie, udržuje správnou teplotu vaření a zabraňuje      tepelným  výkyvům
    • systém automatického mytí LM s dávkování tekutého prostředku z kanystru. Tekutý prostředek Combi Clean v 10-ti litrovém balení
    • ruční mycí systém se zatahovací ruční sprchou
    • integrovaná motorizovaná hlavice pro dokonalé dávkování a oplach varné komory
    • systém využívá patentovaný systém dávkování netekuté chemie na bázi gelu v 1 kg kartuši s nezaměnitelným systémem připojení do integrované zásuvky
    • samostatný oplach varné komory bez použití mycího prostředku
    • vícebodová vpichová sonda  Ø3mm měření teploty jádra pokrm uhlídá spolehlivě jeho propečení ve čtyřech teplotních zónách od 30°C až 100°C měření ve 4 bodech
    • manuální mytí
    • noční vaření s možností nastavení automatického startu
    • halogenové osvětlení varné komory
    • automatické otevírání dveří tlačítkem OPEN
    • autoreverze automatické obrácení směru otáčení ventilátoru pro dosažení stejnoměrného pečení pokrmu
    • dokonale hladká a vodotěsná komora
    • dveře s dvojitým tvrzeným sklem se vzduchovou komorou a sklem propouštěcí minimální teplo do kuchyně
    • otevíratelné vnitřní sklo pro snadné čištění
    • dveře s bezpečnostním tříbodovým systémem zavírání
  • konvektomat LAINOX NABOO NAEV202
    796 600 Kč
    756 770 Kč
    915 692 Kč s DPH
  • vyvíjení páry: bojlerový
  • model: elektrický
  • kapacita: 20 x GN 1/1
  • celkový příkon: 31,8 kW
  • napětí: 400 V/ 50 Hz 
  • výdej: 150 - 300 jídel
  • rozměry vnější (š/h/v): 960 x 825 x 1810 mm
  • teplota pečení: 30 - 300 °C
  • pára:  30 - 130 °C
  • kombinace pára+pečení: 30 - 300 °C
  • rozteč: 63 mm



    • nepotřebujete tištěné kuchařky
    • všechny receptury na jednom místě v Cloudu, stačí si je jen stáhnout
    • jednoduchý download nových receptur od LAINOX kuchařů z celého světa
    • zálohování veškerého obsahu Vašeho NABOO vč. osobního nastavení
    • sdílení obsahu s dalšími zařízeními
    • připojení přes Wi-Fi nebo ethernet
    • manuální vaření se třemi provozními režimy: Pečení od 30 ° C do 300 ° C, pára od 30 ° C do 130 ° C, Kombinace Pečení + Pára od 30 ° C do 300 ° C
    • programovatelné režimy - možnost naprogramovat a uložit metody vaření v automatickém sledu (až 15 cyklů) s možností pojmenování programů a uložení fotografií a informací o receptu.
    • ovládání pomocí 10" dotykového barevného displeje s vysokým rozlišením s TouchScreen funkcí a Scroller ovladačem
    • pracovní plocha jednoduše přizpůsobitelná dle Vašich představ a požadavků
    • plná podpora českého jazyka
    • pro každého zákazníka lze nastavit vlastní režim programů + rychlé volby možnost napojení na HACCP, archivace dat a stahování nových receptů
    • ICS - Interactive Cooking Systém, automatické vaření jedním dotykem, se zavedenými recepty
    • Autoclima - přesné nastavení a průběžná regulace vlhkosti ve varné komoře
    • Fast Dry - rychlé odvětrání vlhkosti z varné komory v průběhu vaření
    • Extra funkce - udržování, regenerace, rozmrazování, multilevel s inteligentním rozeznáváním použitelných receptů,
    • SOUS-VIDE - vaření ve vakuu, uzení  v případě zakoupení Ø 1mm sondy
    • Ecovapor - systém optimalizace výroby páry při parním vaření
    • Turbovapor - funkce pro maximální produkci páry při vaření velkých nebo tuhých potravin
    • ECOVAPOR - systém pro snížení spotřeby vody a elektrické energie, automatická kontrola
    • Ecospeed - optimalizace ohřevu varné komory v závislosti na druhu pokrmů, na základě množství a typu produktů, Naboo optimalizuje a řídí dodávku energie, udržuje správnou teplotu vaření a zabraňuje      tepelným  výkyvům
    • systém automatického mytí LM s dávkování tekutého prostředku z kanystru. Tekutý prostředek Combi Clean v 10-ti litrovém balení.
    • CALOT systém v sérii pro bojlerové modely, který zabraňuje vzniku vápenatých usazenin v bojleru, s dávkováním tekutého prostředku z kanystru. Tekutý prostředek CalFreel v balení 10 litrů.
    • ruční mycí systém se zatahovací ruční sprchou
    • integrovaná motorizovaná hlavice pro dokonalé dávkování a oplach varné komory
    • systém využívá patentovaný systém dávkování netekuté chemie na bázi gelu v 1 kg kartuši s nezaměnitelným systémem připojení do integrované zásuvky
    • samostatný oplach varné komory bez použití mycího prostředku
    • vícebodová vpichová sonda  Ø3mm měření teploty jádra pokrm uhlídá spolehlivě jeho propečení ve čtyřech teplotních zónách od 30°C až 100°C měření ve 4 bodech
    • manuální mytí
    • noční vaření s možností nastavení automatického startu
    • halogenové osvětlení varné komory
    • automatické otevírání dveří tlačítkem OPEN
    • autoreverze automatické obrácení směru otáčení ventilátoru pro dosažení stejnoměrného pečení pokrmu
    • dokonale hladká a vodotěsná komora
    • dveře s dvojitým tvrzeným sklem se vzduchovou komorou a sklem propouštěcí minimální teplo do kuchyně
    • otevíratelné vnitřní sklo pro snadné čištění
    • dveře s bezpečnostním tříbodovým systémem zavírání
  • konvektomat LAINOX NABOO NAEB201
    676 200 Kč
    642 390 Kč
    777 292 Kč s DPH
    |<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>|
    Výrobci
    Kontakt

    Sídlo a kancelář    

    Sklad

    Gastro-Eis-Technik CZ
    Bělohorská 77
    Praha 6 - Břevnov
    Tel: 220 511 952

    Nádražní 272
    Hostivice
    Tel: 725 346 222