Stolní BLIXER 4 V.V. od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 50 porcí. * Idelální pro zpracování malých porcí.
- díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby dokonalé rozmělnění surovin,
- snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě,
- realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních,
- přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit.
MOTOROVÝ BLOK A -asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu
B - nerezová hřídel,
C- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění blixeru, - Variabilní regulace rychlosti
Pulsní tlačítko, pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování.
Kryt motorového bloku je z kovový..
NÁDOBA BLIXERU
- Odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem. - Stírací zařízení složené ze stěrek víka a stěrky nádoby, snadno rozebíratelné. - Průhledné polykarbonátové víko vybavené rukojetí a otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání.
Standardní vybavení: - nerezová nádoba, - stírací zařízení víka a nádoby, - nůž s jemným zubatým ostřím – umožňuje dokonalé rozmixování syrových nebo vařených surovin až do kašovité konzistence Lze doobjednat:
nůž s hrubým zubatým ostřím
Gastro-Eis-Technik CZ Bělohorská 77 Praha 6 - Břevnov Tel: 220 511 952
Nádražní 272 Hostivice Tel: 725 346 222